oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako izpovedati ljubezen?

24. 6. 2018; 06.28
Avtor: K.M.
lovecon
Si že pred to težavo?

Si zaljubljena? Lepo! Pa si to ljubezen že komu izpovedala, ali jo držiš sama zase. Ali za njo vedno vsaj tvoje prijateljice, ki bi ti lahko pomagale z nasveti? Predstavili ti bomo 3 načine, na katere lahko izpoveš ljubezen, ti pa izberi najbolj primernega, tistega, ki bo najbolj ustrezal tvoji situaciji.

Neposredno priznanje
Če si pogumna in znaš stati za svojimi dejanji, potem je tebi namenjen neposreden pristop do priznanja oziroma izpovedi ljubezni. Je resno in iskreno priznanje. Preprosto mu poveš, napišeš, PRIZNAŠ, da si vanj zaljubljena. Slabost tega priznanja je, da si lahko hitro prizadeta, če te fant zavrne. Zato moraš biti za takšno potezo zelo močno dekle.

Med vrsticami
Tu se malce zadržuješ, vse skupaj mu želiš razkriti z namigi. Morda se usedeš poleg njega med malico, ali pa ga povabiš na sok. Nakazuješ mu, da želiš njegovo družbo, a če se on na povabilo ne odzove z nasmehom, ti to zavrnitev sprejmeš z besedami ''pa kdaj drugič''. Skratka, ne pritiskaš! Res pa je, da nekateri fantje težko dojamejo, zato se boš na koncu morda morala poslužiti prvega našega nasveta!:)

Oba načina
Najboljša poteza je združitev obeh načinov. Namigi velikokrat pač niso dovolj. Oziroma, moraš dokončno razjastniti z direktnim priznanjem.

prejšnji članek
BQL sta najmlajša glasbenika s to nagrado!
Obsedena!
BQL sta najmlajša glasbenika s to nagrado!
naslednji članek
Meghan Trainor predstavlja novo pesem
Obsedena!
Meghan Trainor predstavlja novo pesem
Preberite tudi