sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Če je po horoskopu to, je možno, da bo varal

26. 7. 2018; 04.22
Avtor: K.M.
cheating2

Te bo morda prevaral?

Pazi se tega znamenja.

Včasih je potreba po tem, da nekdo vara, ali prevara, zakoreninjena v njegovi naravi. Določena znamenja se obnašajo tako in druga drugače, seveda za vse ne velja vedno isto, a je splošno znano, da ta znamenja največkrat varajo. Če si v razmerju s kom, ki je po horoskopu to, potem ga imej na očeh ...

Nočemo vzbujati ljubosumja, saj se moraš zavedati, da so si vseeno tudi vsi ljudje med seboj zelo različni. To so zgolj statistike, ki slabo luč mečejo na tiste, ki so po horoskopu to. Sem si seveda všteta tudi ti, da ne bomo grdo govorili samo o fantih.

Sem tako spadajo dvojčki, saj jih njihova 'dvoglavost' velikokrat zmede. Podobno je tudi pri ljubezni, oziroma pri čustvih. Če boš poskrbela, da se bo fantu, ki je po horoskopu to, vedno nekaj dogajalo in bo imel vedno tvojo pozornost, bo na varanje manjkrat pomislil.

Tisti, ki so po horoskopu ribi, imajo dve plati. Po eni strani so lahko tako zelo zvesti, da je vse skupaj že sumljivo. Po drugi strani pa lahko varajo toliko in tolikokrat, da meji na obsedenost, a ti tega sploh ne opaziš.

Tehtnice so po eni strani zelo zveste in odlično delujejo takrat, ko so v partnerskem razmerju. Če pa začutijo, da nekaj ni v redu v vajinem odnosu, si bodo še pred razpadom našle drugega, oziroma drugo.

Levi obožujejo ljubezen, še bolj pa svoj ego. Ko je ta prizadet, naredijo dramo, ki jo hitro zaokrožijo z varanjem. Dokler bo njihov ego ne prizadet, bo zveza odlično potekala ...

Si v zvezi z nekom, ki je po horoskopu nekaj izmed neštetih znamenj. Brez skrbi, dokler z njimi znaš ravnati, bo vse v najlepšem redu. Le malce bolj boš morala biti pozorna.





prejšnji članek
Ali potrebujem razlog za obisk ginekologa?
Moj life
Ali potrebujem razlog za obisk ginekologa?
naslednji članek
Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji
Obsedena!
Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji
Preberite tudi