sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Vedno se moraš zaščititi

20. 6. 2016; 12.34
Avtor: K.M.
zascitakoza
Raje preventiva, kot kasnejše kesanje. Se strinjaš?

Prihaja konec šole, s tem pa seveda tudi počitnice. Poletje poskrbi tudi za bolj izrazito izpostavljenost soncu, žal pa še vedno preredko pomisliš na to, kako zelo si lahko s tem škoduješ. Ne le, da lahko škoduješ sami koži, kaj šele narediš, če so na tej koži kakšne rane, ki jih ti brez pomisleka izpostavljaš močnim UV žarkom?

Danes se premalo razmišlja o negativnih in potencialno nepopravljivih škodljivih učinkih, ki jih lahko povzroči vsakodnevno UV sevanje na koži, ki se celi. Izpostavljanje ran in brazgotin soncu lahko povzroči nepopravljive posledice, saj poškodovana koža, ki je izpostavljena soncu, rada potemni in ohrani pigmentacijo, ki lahko ostane za zmeraj. Tega pa si seveda ne želiš. Po vsaki rani in poškodbi na koži, upoštevati moraš tudi razdraženost in praske, bi morala brazgotino zaščititi pred soncem v celotnem času njenega razvoja. Zato potrebuješ nego, ki ustrezno deluje na proces celjenja kože, medtem ko zagotavlja zelo visoko zaščito pred soncem.  Letos La Roche-Posay predstavlja novo nego, ki hkrati obnavlja in pomirja kožo ter jo ščiti pred soncem – Cicaplast Baume B5 SPF 50, ki je optimalna rešitev za razdraženo in razpokano kožo, ki je dopolnjena z zelo visoko UV zaščito SPF 50. 

Gre za pomirjevalni balzam, ki pomaga pri procesu obnavljanja razdražene in oslabljene kože in pomaga pri preprečevanju pojava pigmentnih sledi zahvaljujoč visoki UV zaščiti s faktorjem SPF 50. Idealen je za površinske praske, brazgotine, razdraženosti in tetovaže.


Poskrbi za svojo kožo, da ne boš kasneje česa obžalovala. 




prejšnji članek
Še malo, pa boš lahko uživala v tem
Moj life
Še malo, pa boš lahko uživala v tem
naslednji članek
Novo razkošno stanovanje Taylor Swift
Obsedena!
Novo razkošno stanovanje Taylor Swift
Preberite tudi