evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Lepota prihaja od znotraj

20. 7. 2016; 10.06
Avtor: K.M.
nat
So šolski pritiski pustili sledi na tvojem telesu?

Kljub temeu, da si sredi počitnic, je povsem razumljivo je, da so stres in šolski pritiski pustili sledi na tvojem telesu, še posebej pa na obrazu. Aknasti izbruhi, podočnjaki, … Včasih se ne zdi pošteno, da se to dogaja ravno takrat, ko potrebuješ največ samozavesti. Pa vendar se da z nekaj triki stanje bistveno omiliti ali celo »popraviti«.

Vemo, da so predvsem dekleta tista, ki dajejo veliko pozornosti na svoj videz in da je za lepo kožo in sijoč obraz potrebno veliko več, kot le higiena. Poskrbeti je potrebno za dovolj spanja, se izogibati stresu,, sončenju, slabim in prepovedanim razvadam, biti čim več na svežem zraku in skrbno izbirati hrano. Pri tem pa ne smeš zanemarjati niti prehranska dopolnila, ki lahko odigrajo ključno vlogo pri pravilnem delovanju telesa.

Ker lepota prihaja od znotraj in ker si to, kar ješ, je potrebno razmišljati o popolnoma vsem, kar zaužijemo. V podjetju Dermasal so zato med drugim razvili tudi prehransko dopolnilo Lasosal, ki združuje skrbno izbrane sestavine (marin kolagen, MSS in vitamina C) za lepo kožo. Zaradi kolagena, ki je najbolj zastopana beljakovina v telesu, ima Lasosal močno vlogo tudi pri zdravih laseh in lepih nohtih. Dermasal pa ponuja še številna druga prehranska dopolnila in izdelke.

prejšnji članek
Bi fantu pustila, da objavi takšno fotografijo?
Obsedena!
Bi fantu pustila, da objavi takšno fotografijo?
naslednji članek
Karlie Kloss je videti neverjetno
Lepotičenje
Karlie Kloss je videti neverjetno
Preberite tudi