benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Z njim boš šla še rajši v šolo

3. 8. 2016; 09.30
Avtor: K.M.
sweetplans2

Sweet Plans foto: Foto: Sweet Plans

Že imaš svojega?

Že čez slab mesec boš morala ponovno sesti v šolske klopi, če seveda ne odhajaš na fakulteto. Seveda te v zadnjem mesecu poletnih počitnic ne želimo spraviti v slabo voljo, a vseeno se moraš za vstop v novo šolsko leto dobro pripraviti. S temi pa boš v šolo želela že sedaj. 

Dobre učenke so vedno tiste, ki so dobro organizirane. Tudi, če si stvari hitro zapomniš in nimaš težav z učenjem, ti lahko slaba organiziranost zniža oceno. Lahko pozabiš na test, se naučiš napačne stvari, ne veš, kaj točno je bilo za nalogo, ali pa ti iz glave uide, da moraš pripraviti seminarsko nalogo. Zato potrebuješ vso pomoč, ki ti lahko stvari pomaga organizirati. 

V tem šolskem letu si kupi, ali naredi, lasten organizator. Lahko se lotiš DIY verzije. Kupi si zvezek s trdimi platnicami in si sama z ravnilom in barvnimi svinčniki naredi datumske razpredelnice in prostore, kamor lahko še kaj dopišeš. Recimo opombe, domače naloge, posebnosti ...

Našli pa smo tudi dve različici organizatorjev, ki so nastali izpod rok slovenskih ustvarjalk. Prvi je Magic planner, ki je rekorde rušil že z letnim organizatorjem, letos pa bo na vrsto tudi prav poseben šolski. 

Magic Planner foto: Foto: Magic Planner



V Ljubljani pa nastajajo tudi organizatorji pod imenom Sweet Plans (Sladki plani) in so resnično takšni, da je vsak načrt, ki ga v njih napišeš, kar malce slajši. Poleg tega, da so že vizualno zelo privlačni, pa je poleg njih še knjižica z nalepkami, ki ti pomagajo pri dodatni organizaciji! 

Sweet Plans foto: Foto: Sweet Plans



Kdaj se že prične šola? Poglej v svoj organizator!



prejšnji članek
Superhrana je lahko tudi ekološka
Moj life
Superhrana je lahko tudi ekološka
naslednji članek
Čigav nečak je seksi Tyler?
Obsedena!
Čigav nečak je seksi Tyler?
Preberite tudi