oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zvišaj svojo samozavest!

19. 1. 2018; 12.00
Avtor: A.P.
samozavest
Brez zdravega duha ne gre.

Stran od negative!

Bodi pozitivna, tudi če se ne počutiš tako. Če boš govorila in razmišljala samo o slabih, negativnih stvareh, boš take tudi privlačila, zato se prisili razmišljati pozitivno, poskusi v vsaki stvari najti nekaj dobrega. Ko se pogledaš v ogledalo, ne išči stvari, ki ti niso všeč, raje se osredotoči na tiste, ki so ti.

Spremeni telesno govorico

Drža, nasmeh in očesni stik - sebi in ostalim pokaži, da si dovolj dobra, da si samozavestna. Tudi če se še ne počutiš tako, ne skrbi, to počneš ravno zato, da se boš. Drži se pokonci, bodi nasmejana in med pogovorom glej sogovornika v oči - majhni triki, zaradi katerih boš oddajala boljšo in pozitivnejšo energijo.

Ne vdaj se

Ne sprejmi poraza, ker si zmagovalka. Tudi če se še ne počutiš super v svojem telesu, čeprav se držiš pokonci in se smejiš, ne skrbi. Tvoje mnenje o sami sebi se ne bo spremenilo kar čez noč, za to je potreben čas in veliko dela. Resnica je, da tisto kar si ponavljamo v glavi, da smo, to tudi postanemo. Naslednjič ko se zalotiš, da kritaziraš samo sebe in si negativna, se takoj ustavi in preskoči na pozitivo.

Naredi seznam 

Na list papirja napiši, na katere svoje dosežke si najbolj ponosna. Napiši, za katere stvari si hvaležna vsak dan. Seznam obesi ali spravi nekam blizu sebe, najbolje na vidno mesto, saj se boš tako večkrat na dan opomnila na vse te dobre stvari.

prejšnji članek
S Kendall Jenner na Golden Globes
Obsedena!
S Kendall Jenner na Golden Globes
naslednji članek
Selena Gomez je obiskala svoj stari dom
Obsedena!
Selena Gomez je obiskala svoj stari dom
Preberite tudi