evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ne znam biti v ljubezenskem razmerju

5. 3. 2018; 03.01
Avtor: K.M.
free-mind-girl-HD
Se to zgodi tudi tebi?

Dejstvo, da si samska ni nujno pogojeno s tem, da tebe nihče ne želi imeti za partnerko. Velikokrat je to tudi odločitev posameznice, ki čuti, da za zmenke in ljubezenska razmerja še ni pripravljena. Zbrali smo nekaj izjav deklet, ki so samske, a to zato, ker so tako bolj srečne, bolj zadovoljne s svojim življenjem. 

''Ne znam biti v ljubezenskem razmerju. Občutek imam, da sem zelo srečna in zainterisirana, a v resnici si želim le zbežati in biti sama.'' - Tina, 24. let. 

''Ne znam hoditi na zmenke. Preprosto ne znam biti del te kulture zmenkov. Preprosto sem raje sama.'' - Nataša, 19. let. 

''Težko razumem, da so zmenki nekaterim nekaj tako zelo naravnega. Da lahko tako hitro navežejo stik z različnimi ljudmi. Ko se sama navežem na nekoga, njemu ni do tega.'' - Nika, 20. let. 

''Sama ne razumem zmenkov. Kaj delaš na zmenkih? Ješ in se pogovarjaš ne pomembne stvari? Kako je to lahko sploh zabavno?'' - Manja, 22. let. 

Torej, če imaš občutek, da se ne znajdeš v svetu zmenkov, zmenkarij in razmerij. Brez skrbi! Nisi edina. Kot vidiš, je ta svet številnim zelo neznan. Zato se ne obremenjuj in le uživaj v svojem življenju. Ostalo bo že prišlo ob svojem času. 

prejšnji članek
Panika! Starši ne marajo mojega fanta
Moj life
Panika! Starši ne marajo mojega fanta
naslednji članek
Tako enostavno ob nekaj kilogramov
Moj life
Tako enostavno ob nekaj kilogramov
Preberite tudi