pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Radijski voditelj in komik združila moči ter navdušila

28. 11. 2016; 04.31
Avtor: K.M.
Bunderla Godler sov 7
Premiero svoje predstave, Bunderla & Godler šov, sta doživela Klemen Bunderla in Jure Godler.

Premierne predstave je že doživela nova komedija na slovenskih gledaliških odrih. Govorimo o predstavi Bunderla & Godler šov, zabavni šov, nad katerim so bili prvi gledalci več kot navdušeni. 

Klemen Bunderla in Jure Godler v predstavi zavzameta radijski eter. Nič nenavadnega, če bi bile navadne okoliščine. Pa niso. Zaradi dogodkov prejšnje noči, sta postavljena pred velik izziv – preživeti morata dan v etru brez opreme. Program bosta morala oddajati brez posnetih plošč, reklam, brez gostov, le z dvema mikrofonoma in enim izjemno tečnim šefom na telefonski liniji. Ter s svojo domišljijo, improvizacijo, kreativnostjo.

Jure Godler in Klemen Bunderla foto: Marko Delbello Ocepek

Po premierni predstavi je med publiko prevladovalo mnenje, da so ustvarjalci predstave ‘zadeli v polno’. Avtor in režiser Jure Karas je napisal fantastičen tekst, ki sta ga Klemen Bunderla in Jure Godler odlično odigrala, odpela, odplesala …
Urša Alič, direktorica Špas teatra, je bila po premieri zelo zadovoljna: "Letošnja jesen je pri nas resnično plodovita, obrodila je že tretjo premiero in po odzivih obiskovalcev sodeč – imamo ponovno gledališko uspešnico." Njeno zamisel o konceptu in vsebini je na oder odlično prenesel avtor teksta in režiser Jure Karas. Aličeva dodaja: "Res, vse čestitke za fenomenalen tekst in opravljeno delo, prav tako Klemnu Bunderli in Juretu Godlerju za vrhunsko izvedbo. Želim jim, da pride njihov radio S-HIT do čim več ljudi."

Kako zvenijo različni svetovni hiti v izvedbi dveh svetovnih norcev, ali moraš biti za branje novic na tekočem zgolj z informacijami ali tudi s pijačo in ali res obstaja nekaj z imenom fiju-gumb - izvešv neukrotljivi komediji dueta Bunderla & Godler.

prejšnji članek
Pokukaj v zakulisje izbora Top najstnica!
Moj life
Pokukaj v zakulisje izbora Top najstnica!
naslednji članek
Čas je za revijo modnih revij!
Lepotičenje
Čas je za revijo modnih revij!
Preberite tudi