sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Romantičen zimski zmenek

31. 12. 2017; 12.30
Avtor: K.M.
sankanje

foto: Profimedia.

Lahko je zelo preprost, a hkrati tudi domiseln. Če si brez idej, ti jih seveda ponujamo mi!

Sankanje
Vse, kar potrebujeta, so sani, nepremočljiva oblačila in malce bolj strm hrib (no, in sneg, seveda). Mi smo lani zelo uživali celo na ljubljanskem grajskem hribu, zato nikakor ne skrbi, če je v bližini samo kak griček.

Domača vroča čokolada in piškoti
Ker nam je pozimi vreme manj naklonjeno, si lahko na zasnežen dan idealen romantični zmenek pripravita kar v udobju toplega doma. Zabavajta se s pripravo domače vroče čokolade, zraven pa specita še preproste praznične piškote prikupnih oblik. Nato potrebujeta samo še toplo odejo in veliko okno, skozi katerega lahko opazujeta plešoče snežinke.

Sprehod skozi okrašeno mestno jedro


Seveda v zimskem času nikakor ne moremo mimo ogleda prazničnih okrasnih luči v središčih vseh večjih mest. Kjer koli torej že si, je to vedno dober 'izgovor', da preživita večer skupaj in se v mrazu in snegu pogrejeta s čajem s stojnice, objeta pod tisoči malih svetlih lučk.

Okrasitev
Verjetno božično drevesce radi okrasite v družinskem krogu, vendar kljub temu lahko tudi vidva izkoristita praznično vzdušje in skupaj okrasita vajini sobi. Ker za praznike ni nič preveč kičasto, se pozabavajta in si privoščita čim več raznovrstnih okraskov, kot so denimo košate zelene girlande, ovite v lučke, figurice prikupnih jelenčkov za na mizo ali bleščeče zlate bunkice, ki jih najdeta na podstrešju ali pa si jih lahko z malo spretnosti izdelata kar sama.

Sneženi mož
Skupaj naredita ogromnega, prijaznega sneženega moža. Če imata rada izziv, pa lahko naredita vsak svojega in tekmujeta, čigav bo lepši, večji, hitreje narejen …

Drsanje


Kaj je bolj romantičnega od držanja za roke in počasnega lebdenja po ledu ob romantični glasbi in skodelici toplega kakava? Če nista najbolj izurjena drsalca, še toliko bolje, saj bo izkušnja bolj zabavna, hkrati pa se bosta morala bolj zanašati drug na drugega, kar vaju bo zbližalo – navsezadnje ni nič bolj romantičnega, kot da te pred padcem reši objem tvojega dragega.

prejšnji članek
Ključni modni nasveti, ki jih moraš upoštevati
Lepotičenje
Ključni modni nasveti, ki jih moraš upoštevati
naslednji članek
To je najbolj predvajana slovenska pesem v letu 2017
Obsedena!
To je najbolj predvajana slovenska pesem v letu 2017
Preberite tudi