foto: Profimedia
Ovsena kaše z banano in cimetom:
Sestavine:
60 ml vode,
60 ml ovsenega mleka,
25 g ovsenih kosmičev,
5 g suhih rozin,
ščep soli,
cimet v prahu,
1 žlica medu,
1 jabolko,
10 orehovih jedrc
Priprava:
1. Za pripravo ovsene kaše v kozico vlijemo vodo in ovseno mleko. Dodamo ovsene kosmiče, 1/2 žlice medu, ščep soli in cimeta. Vse skupaj premešamo in pristavimo na kuhalnik, kjer sestavine mešamo in počakamo, da zavrejo. Nato znižamo temperaturo in kuhamo še 4 minute, da se kosmiči zmehčajo in nastane gosta zmes.
2. Jabolko operemo, očistimo in narežemo na manjše kose. Ovseno kašo postrežemo v skodelici. Po vrhu dodamo na koščke narezano jabolko, posujemo z narezanimi orehi in suhimi rozinami.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.