902746_105-uta-sd
Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so protizakonite!

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Veliki horoskop - 2. DEL

27. 2. 2017; 08.52
Avtor: Š. K.
besplatni-horoskop-500
Preverite, kaj vas čaka v letošnjem letu, če ste rojeni v znamenju raka, leva ali device.

RAK


LJUBEZEN: Podpora planetov v lanskem letu ti je lahko prinesla ljubezenski odnos, ki pa bo v tem letu postavljen na preizkušnjo. Samski boste doživljali različne simpatije, vendar se najverjetneje – zaradi blokad planetov in pomanjkanja podpore – ne bodo razvile v nič večjega.
ŠOLA: Razvajeni, ker so vam bili planeti dlje časa zelo naklonjeni, se boste raki spoprijeli z obratnim položajem. Čaka vas namreč težja lekcija odnosov z avtoriteto in kritična presoja ciljev in predstave o sebi. Za želeni uspeh se bo treba bolj potruditi. Pazljivi pa bodite tudi v odnosu z učitelji, da vas kdo ne vzame na piko.
PRIJATELJI: V tvoji naravi je odprt in energičen odnos do drugih, zato imaš vedno toliko prijateljev. Tudi tokrat bo tako, vendar jih boš letos bolj kot za druženje in zabavo potrebovala za pogovor in razumevajočo podporo. Malo se bo zamajala tvoja samozavest, zato te bodo iskreni prijatelji spomnili na vse tvoje pozitivne lastnosti.
DRUŽINA: Pritisk staršev bo v tem letu močnejši. Odločili se bodo, da ne bodo več popuščali, zato bodo postavili pravila, ki ti bodo omejila svobodo. To boš doživela kot veliko breme. Ne splača se preveč jeziti in prepirati, poskusi s humorjem in ljubeznivostjo doseči svobodo tedaj, ko se po tehtnem premisleku odločiš, da jo potrebuješ.

LEV


LJUBEZEN: Kar nekaj težav v odnosu z drugimi se ti obeta. Če imaš fanta, lahko pride do težav v odnosu. Samski se boste zaradi pozitivnega vpliva planetov najbolje počutili med prijatelji, zato je tudi največ verjetnosti, da simpatijo spoznate prek prijateljev.
ŠOLA: Planetarni vpliv bo za šolske zadeve spodbuden. Obstaja pa nevarnost, da sama ali domači preveč pritiskajo nate, to pa ti bo prej škodilo kot koristilo, saj pretiran strah ovira učenje in opravljanje šolskih obveznosti. Najbolj koristno bo, če se boš učila skupaj s prijatelji.
PRIJATELJI: Velika verjetnost je, da se v tem času močno izboljšajo prijateljski odnosi, poleg tega pa so možna nova poznanstva, iz katerih se lahko rodijo dobra in trajna prijateljstva. Zaradi težavnejših odnosov z drugimi ter težav s samopodobo ti bodo prijatelji trdna in pomembna opora.
DRUŽINA: Od domačih boš občutila težak občutek kritike in se nanj odzvala z umikom vase. V resnici te planeti delajo bolj občutljivo za besede drugih, hkrati pa kažejo na lastne pomanjkljivosti, ki jih ne želiš videti.

DEVICA


LJUBEZEN: V tem letu obstaja velika možnost, da se iz zaljubljenosti rodi ljubezen, ki bo dolgo trajala. Počutila se bosta, kot da se že dolgo poznata. Ta domačnost vaju bo močno povezala. Treba je biti le pozoren, da ljubljene osebe ne boš pretirano častila in poveličevala.
ŠOLA: Zvezde te bodo podpirale pri šolskih zadevah. Naučila se boš razporediti si čas in resno pristopiti k učenju. Z marljivostjo in vztrajnostjo boste device letos bistveno izboljšale šolski uspeh.
PRIJATELJI: Leto bo pomembno tudi za prijateljske odnose. Oblikovala boš nov prijateljski odnos, ki bo dolgotrajen. Manj bo lahkotnih, igrivih druženj za zabave, več boš z ljudmi, s katerimi se lahko pogovoriš.
DRUŽINA: Obetaš si lahko podporo družine in stabilen odnos z domačimi. Včasih se boste device obnašale kot razvajeni otroci, ker ne bo vse po vaših pričakovanjih. Pomislite, kaj res potrebujete, izberite najpomembnejše stvari in se borite zanje, pa bo dobro za vse.

prejšnji članek
Ariana Grande z novim videospotom
Obsedena!
Ariana Grande z novim videospotom
naslednji članek
Si danes slabo spala?
Moj life
Si danes slabo spala?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska