benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Bo zate PRVIČ? Nikar ne hiti!

13. 5. 2017; 02.00
Avtor: Š. K.
When Teenagers in Love Move in Together
Kaj moraš vedeti preden se z njim prvič spraviš med rjuhe? Si na spolnost sploh pripravljena?

MOJ PRVIČ
Tvoj prvič naj se zgodi, ko bosta s fantom res tako zelo zaljubljena, da bosta želela spoznati tudi telesno ljubezen. Ljubezen je namreč zelo pomembna pri spolnosti. Ljubezenski odnos je celovit odnos med dvema osebama, ki zajema vse dele osebnosti in s tem seveda tudi spolnost. Fant in dekle, ki se ljubita in se medsebojno vedno bolj spoznavata, bosta kmalu doživela čas, ko bo prišlo med njima do spolnih odnosov. Predstavljali bodo čudovito dopolnitev ljubezni. Spolni odnos ne sme biti le tehnika. Takšni spolni odnosi pustijo človeka praznega, razočaranega in osamljenega, lahko pa tudi izkoriščenega. Zato je pomembno, da so vpletena tudi čustva.
Prvi pogoj za pričetek spolnih odnosov je ljubezen. Pripravljenost mora biti obojestranska. Če se ne čutiš pripravljeno, ne prehitevaj! Partnerju moraš zaupati, se ob njem počutiti varno. Ne podleži pritiskom besed, kot so 'dokaži, da me imaš rada'.
Seveda se morata s fantom zavedati možnih posledic prehitrih in neodgovornih spolnih odnosov. Nujno se morata dogovoriti o uporabi katerega od kontracepcijskih sredstev, da ne bi prišlo do nezaželene nosečnosti ali spolnih bolezni.

ME BO PRVIČ BOLELO?
Vsaj za večino punc je prvi spolni odnos malce boleč. Pot v vagino zastira deviška kožica, ki se ob prvem spolnem odnosu pretrga, kar zna malo boleti in zaradi tega lahko tudi malo krvaviš. Spolni odnos pa je lahko boleč tudi zaradi nesproščenosti in strahu. Sčasoma se ti bodo zdeli občutki vedno bolj naravni in prijetni.

Kaj moraš imeti v glavi?
Naj se ti ne mudi! Ničesar ne zamujaš in pravi trenutek bo prišel, ko boš ti tako začutila in si boš tega resnično želela. 

prejšnji članek
POZOR! BQL sta že posnela novo pesem
Obsedena!
POZOR! BQL sta že posnela novo pesem
naslednji članek
POTRJENO: Nick Jonas je hodil s 14 let starejšo igralko
Obsedena!
POTRJENO: Nick Jonas je hodil s 14 let starejšo igralko
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska