boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Če čakaš, da se bo spremenil, raje naredi ...

3. 6. 2017; 08.00
Avtor: Š. K.
image
Predstavljaj si, da preživiš z nekom nekaj let življenja in ves čas upaš, da se bo nekoč spremenil. Ko imaš čakanja dovolj, pride do prepira, zaradi katerega se vajina zveza zaključi.

In kaj imaš od tega?

Nič, saj si porabila nekaj let življenja v želji, da bo postal tak, kot si sama želiš, a se to ni zgodilo. Zapomni si, da tvoja naloga ni spreminjati fanta, temveč uživati z njim, kolikor se le da. In če ti njegova osebnost ne odgovarja, je tvoja edina rešitev, da končaš zvezo.

Saj sama dobro veš, da ne moreš prevrteti časa nazaj, zato je edina odlična rešitev, da uživaš življenje tukaj in zdaj. Ob sebi pa moraš imeti osebo, ki jo imaš rada, jo spoštuješ in je nikakor ne želiš spremeniti. Tvoj fant te mora dopolnjevati ter te hkrati presenečati, in vse to je mogoče le, če mu dovoliš biti to, kar je.

Spreminjati partnerja je neupravičeno in neumno, saj si lahko poiščeš osebo, ki ti bo odgovarjala v vseh pogledih, namesto da se trudiš to doseči pri nekom, ki ne izpolnjuje tvojih kriterijev. Le takrat, ko določena navada škoduje osebi in bi sprememba pomenila pozitiven rezultat za zdravje in življenje te osebe, je spreminjanje dobrodošlo. To pomeni, če fant na primer kadi in ga želiš od tega odvrniti, je to seveda sprejemljivo, ni pa zagotovila, da ti bo to tudi uspelo. Na splošno ti svetujemo, da če ne moreš biti s fantom, ker te določene stvari pri njem motijo, raje zaključi in začni novo poglavje, ki ti bo bolj pisano na kožo.

prejšnji članek
Pridobi si zaupanje staršev!
Moj life
Pridobi si zaupanje staršev!
naslednji članek
To je svakinja sester Hadid.
Obsedena!
To je svakinja sester Hadid.
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska