sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj pomeni, če počne neumnosti?

30. 10. 2017; 11.00
Avtor: KŠ
fant in dekle zmenek

foto: Profimedia

Preveri, kaj ti sporoča s telesno govorico!

Na vse mogoče načine bo vzbujal pozornost in počel traparije, na koncu pa bo vedno pogledal, ali si ga ti pri tem videla. S tem fant pač želi pridobiti tvojo pozornost in se nekako dokazovati. Ko bo v družbi prijateljev in boš mimo prišla ti, bo začel glasneje govoriti in se živahneje izražati. Začel bo tudi pripovedovati svoje prigode in zgodbice, ki ga bodo naredile »močnejšega« in bolj kul, pri nekaterih pa bo lahko celo pretiraval.

Usklajenost vajinih gibov
Ko se bosta pogovarjala ali sedela drug zraven drugega, bo fant lahko nezavedno posnemal tvoje gibe. Če boš na primer premaknila glavo v eno smer, jo bo nezavedno premaknil tudi on. Če se boš nasmejala, se bo tudi on. Če se boš drugače usedla, se bo najverjetneje tudi on. To je posledica njegovega zelo pozornega opazovanja tebe in tvojih gibov, ki se mu zdijo zanimivi, če si mu res všeč.

Če se te dotakne …
Če si mu všeč, bo najverjetneje iskal različne izgovore, da se te dotakne. Lahko bo to »po nesreči« ali pa ti bo namenil »prijateljski« udarec. Hrepeni po tvojem dotiku, zato je to očiten znak, da si mu všeč. Če ni sramežljiv, te bo nedvomno kdaj prijel tudi za zadnjico ali druge dele tvojega telesa. Tudi tovrstno draženje je samo eden od njegovih načinov, da ti dokaže, da si mu všeč in želi pritegniti tvojo pozornost. Najprej te recimo užali, potem pa se ti opravičuje in te pri tem objame ali nate položi roko v znak tolaženja.

prejšnji članek
Taylor Swift ima dvojnico!
Obsedena!
Taylor Swift ima dvojnico!
naslednji članek
Selena Gomez: Francia Raisa mi je rešila življenje
Obsedena!
Selena Gomez: Francia Raisa mi je rešila življenje
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija