oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Dan začni zdravo!

1. 8. 2018; 12.30
Avtor: K.M.
intervalna dieta sportna aktivnost

foto: Revija Zarja

Jutro je najpomembnejši del dneva. Če se ta začne napačno, je lahko uničen. Jutranja dejanja pa lahko močno vplivajo tudi na tvoje zdravje.

Jutranja rutina je pomembna, zato je pomembno, kaj delaš v prvih urah svojega prebujenega uvoda v dan. Potrudi se in vstani toliko časa pred svojimi obveznostmi oziroma odhodom v šolo, da lahko že zjutraj opraviš najpomembnejše stvari. Poleg umivanja obraza in zob ter morebitnih lepotnih postopkov obstajajo stvari, ki so še pomembnejše!

Zajtrk


Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, saj ti da tisto pomembno energijo, s katero boš uspešno preživela svoj dan. Od dnevne rutine je v resnici odvisna tudi tvoja telesna teža. Če se recimo obremenjuješ s kakšnim odvečnim kilogramčkom, je morda ravno dejstvo, da ne ješ zajtrka, ključnega pomena pri tem, da ga ne moreš izgubiti.

Športna aktivnost
Če imaš čas, lahko jutranje ure izkoristiš tudi za telesno aktivnost. Predvsem lahek tek, hiter sprehod ali poskoki s kolebnico so odlična jutranja vadba, ki ti požene kri po žilah in poskrbi, da se tvoje telo popolnoma prebudi.

Skoči pod tuš, da svoje telo popolnoma prebudiš! 

prejšnji članek
Kako mu napisati sporočilce?
Moj life
Kako mu napisati sporočilce?
naslednji članek
Millie Bobby Brown zopet samska
Obsedena!
Millie Bobby Brown zopet samska
Preberite tudi