oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zagotovljen dvig samozavesti!

9. 5. 2018; 08.30
Avtor: K.M.
Lisca Proud to be me_36

foto: Mediaspeed

V središču Ljubljane so včeraj dekleta in ženske dokazale, da je ljubezen do svojega telesa najbolj pomembna!

V torek, 8. maja 2018, se je v središču Ljubljane odvijal prav poseben dogodek poimenovan Proud to be me (Ponosna, da sem jaz). Organizatorji so želeli z njim pokazati, da so ženske kljub različnim postavam, lepe. Vsaka posebej in vsaka zase. Najbolj pomembno pa je, da vzljubimo svoje telo in se v njem ne glede na vse počutimo samozavestno. 

"Ženske prepogosto pozabljamo, da nas ravno raznolikost dela zanimive in čudovite. Visoke ali nizke, okrogle ali suhe, s košarico G ali AA ... Telo nam je dano, kakršno je, prav je, da ga sprejmemo in v njem najdemo kar največ pozitivnega. A definira nas naša osebnost. Naše zgodbe. Ne glede na to, kar nam pripoveduje okolica, ima vsaka nekaj, na kar je lahko ponosna," so povedali organizatorji dogodka. 

foto: Mediaspeed

foto: Mediaspeed

18 pogumnih deklet iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Srbije se je tako sredi maja sprehodilo čez Prešernov trg v kopalkah slovenskega podjetja Lisca in tako na prav poseben način predstavile njihove letošnje trende kopalk, ki se prilegajo različnim tipom postav. S tem pa so želela sporočiti, da ne glede na to, kaj nam pravijo drugi, vedno lahko najdemo moč in se zavemo, da smo čudovite takšne, kakršne smo. Adrijana se tako ne obremenjuje več, da je nekoliko manjša in ima zapeljive obline; Barbara sporoča, da je tudi s kakšnim kilogramom več dobra športnica in se počuti odlično, ne glede na to, kaj ji pravijo drugi; Elisa se je otresla diet in očitkov, spremenila prehrano in je končno zadovoljna v svoji koži; Špela je imela težave z govorom, a je zbrala samozavest in se odločila, da ponosno zakoraka v svet … 

foto: Mediaspeed

foto: Mediaspeed

foto: Mediaspeed

Kaj pa bodo ženske lahko nosile? Od tropskih vzorcev, živahnih barv, etno pridiha do elegantnih detajlov. Prav vsaka lahko blesti v enodelnih kopalkah, ali pa se soncu nastavlja v bikinkah. Najbolj pomembno je, da se po plaži čisto vsaka sprehodi z dvignjeno glavo! 

prejšnji članek
Ti zveza škodi?
Moj life
Ti zveza škodi?
naslednji članek
FOTO: Demi Lovato izdala linijo lastnih očal
Obsedena!
FOTO: Demi Lovato izdala linijo lastnih očal
Preberite tudi