Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj imajo fantje radi?

6. 7. 2018; 05.45
Avtor: K.M.
najstnica_fantjesovrazijož

foto: Profimedia.

Si se tega sploh zavedala?

Smisel za humor

Se znaš nasmejati in znaš nasmejati druge? Dober smisel za humor je fantom zelo privlačen. Spoštujejo pa tudi to, da se znaš smejati na svoj račun in da nisi ob vsaki situaciji užaljena. To ne pomeni, da moraš poznati vse šale tega sveta. Pomembno je predvsem, da si vesela oseba!

Lastni interesi

Čeprav se boš s svojim fantom veliko družila, to ne pomeni, da morata čisto vse početi skupaj. Niti ne pomeni, da te morajo v enaki meti zanimati stvari, ki zanimajo njega. Pomembno je, da imaš lastne interese in aktivnosti. Pomembno je, da nekaj časa preživita tudi narazen. Predvsem pa je fantu pomembno, da te v življenju nekaj veseli in da veš, kaj bi rada počela.

Odnosi v življenju

Fant bo veliko pozornosti namenil odnosom, ki si jih v svojem življenju že spletla. Torej odnosom znotraj tvoje družine, pa tvoj odnos do prijateljev in drugih ljudi, pa tudi do živali. Na podlagi ljudi, s katerimi se družiš, lahko fant hitro presodi, kakšen način življenja ti je všeč. Na žalost pa se lahko zgodi, da bo slaba družba vplivala tudi na to, ali boš fantu dejansko všeč, oziroma, če si bo želel biti s tabo v daljšem razmerju.

prejšnji članek
Zvezdnica pokazala, kakšna zapravljivka je v resnici
Obsedena!
Zvezdnica pokazala, kakšna zapravljivka je v resnici
naslednji članek
Danes ne pozabi na poljube
Obsedena!
Danes ne pozabi na poljube
Preberite tudi