pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj mu sporoča tvoja telesna govorica?

22. 8. 2018; 08.00
Avtor: Revija Top!
ljubezen

foto: Dreamstime

Te zanima, s katerimi gibi ga odbijaš in česa nikakor ne smeš narediti, da mu ne boš poslala napačnega sporočila?

Nikar ne bodi neučakana!

Če tvoje oči begajo sem ter tja, potem to pomeni, da si izredno živčna, on pa ne bo vedel, kaj natančno mu sporočaš. Zato bodi pozorna, da boš obdržala stik z njegovimi očmi. Toda pozor: da ne boš pri tem pretiravala! Ne nagibaj se nazaj! Če se boš nagnila nazaj, bo to pomenilo, da želiš, da se odmakne tudi on. S tem mu sporočaš, da nekaj dela narobe in da je preblizu tebe. Zato s tem nikar ne pretiravaj. Res je, da verjetno sem ter tja potrebuješ svoj prostor, a če se boš vidno umaknila, si bo to razlagal, kot da te ne zanima.

Prekrižane roke

Če imaš pred seboj prekrižane roke, to pomeni, da si popolnoma nedostopna in da mu ne pustiš blizu. Kot bi si pred seboj želela zgraditi nekakšen zid. Si mu res želiš to sporočiti? Razumemo, da si morda malce živčna, toda pozor: roke, ki so prekrižane pred teboj, pošiljajo napačno sporočilo, sploh če ti je fant všeč.

Kaj delaš z nogami?

Namerno striženje in nenehno trenje prekrižanih nog bo sicer pritegnilo njegove poglede, vendar je to lahko tudi zastrašujoče. S tem boš dajala vtis nestrpnosti in neučakanosti. Naj ne misli, da si ena tistih, ki mora vse dobiti takoj.

Roke nad glavo

Če imaš roke nad glavo, kot bi se pretegovala, je morda to način, da mu s tem sporočaš, da si arogantna in lahko dobiš vse, kar hočeš. Si tega res želiš? Če to nikakor ni tvoje sporočilo, potem rok ne dajaj nad glavo, niti takrat ne, ko mu nekaj razlagaš. Kriljenje z rokami lahko razume tudi kot tvojo zmedenost

prejšnji članek
Liam Payne presenetil z veliko oznanitvijo
Obsedena!
Liam Payne presenetil z veliko oznanitvijo
naslednji članek
Temne ustnice so lepotni hit letošnjega poletja
Lepotičenje
Temne ustnice so lepotni hit letošnjega poletja
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija