20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kje najdem prijatelje?

5. 9. 2018; 04.37
Avtor: Revija Top!
Prijateljice

foto: Profimedia

Če tebi v življenju manjka prava prijateljica, ki je na šoli nisi našla, smo ti pripravili predloge, kje bi jo lahko spoznala.

Vsak potrebuje v življenju sovrstnika, ki razume njegovo stisko in mu v težkih časih stoji ob strani. 

Vpiši se k zunajšolski dejavnosti

Izbira je ogromna. Veliko je zunajšolskih dejavnosti, kamor se vpisujejo različni ljudje z različnih šol. To bi bilo idealno zate, da bi na novo začela graditi svoj krog prijateljev. Dejavnosti je veliko, od športa do umetnosti. Premisli, kaj te veseli, in se nato vpiši. Toliko bolje je, ker imaš že od začetka z ljudmi, ki se bodo vpisali, skupno zanimanje.

Pomanjkanje samozavesti?

Če te pri spoznavanju ljudi ovira tvoja nizka samopodoba, je čas, da začneš delati na sebi. Pojdi v knjižnico in si izposodi knjige na to temo. Ob natančnem prebiranju knjig bodo rezultati hitro vidni. Zapomni si, vsi smo samo ljudje, zakaj bi ti bilo nerodno biti to, kar si. Vsak je unikat, in tudi tebi na svetu ni enakega. Bodi ponosna na to in se ne obremenjuj, kaj si o tebi mislijo drugi.

Na počitnice s starši

Če se bodo starši odpravili na počitnice in ti bodo dali na izbiro, ali greš z njimi ali pa ostaneš doma, izberi prvo opcijo. To je idealna možnost, da v novem kraju, kjer te nihče ne pozna, spoznaš nove ljudi. Če se odpravljate v tujino, je to še dodaten plus, saj so velikokrat tujci ljudje, ki so zelo odprte in prijazne narave.

prejšnji članek
Selena Gomez spregovorila o Demi Lovato
Obsedena!
Selena Gomez spregovorila o Demi Lovato
naslednji članek
Gigi in Bella Hadid skupaj uživali na tenisu
Obsedena!
Gigi in Bella Hadid skupaj uživali na tenisu
Preberite tudi