Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Očaral te je prijateljičin bivši, kaj pa sedaj?

11. 9. 2018; 04.30
Avtor: Revija Top!
plaža, zabava, najstniki

foto: Profimedia

Se spodobi, da karkoli ukreneš v zvezi z njim?

Spoznala si ga prek svoje najboljše prijateljice in že od prvega trenutka si nanj gledala z drugačnimi očmi. Toda dokler je pripadal njej, je bil on zate tabu tema, zato si se izogibala temu, da bi ti postal všeč. Zdaj pa sta se razšla. In to je pravi čas zate, da razkriješ svoja čustva. Se morda bojiš, kako se bo nanje odzvala tvoja najboljša prijateljica?

Previdno!

Pazi na spor, do katerega lahko pride med vama s prijateljico. Čeprav ga je ona pustila za seboj, to še ni razlog, da moraš takoj planiti nanj. In natančno to ti bo odgovorila, ko ji boš zaupala, kaj se ti plete po glavi. V najslabšem primeru bo tvojo ljubezen do njega videla kot izdajo in se v tvoji bližini ne bo več počutila dobro. Kaj pa, če ti ravno v tistem trenutku zaupa, da ga še ni prebolela in da še vedno čuti nekaj do njega? Se boš umaknila ali boš pustila svojim čustvom, da pridejo na plan?

Najboljše je, da si iskrena in odkrita

Vsekakor moraš odkrito govoriti s prijateljico. Tako bo vsaj vedela, da ni bila ogoljufana. Tudi če ti pove, da je še vedno zaljubljena vanj, ne smeš imeti slabe vesti. Bila si odkrita in to je v tem primeru največ, kar lahko storiš. Če ti prijateljstvo pomeni več, se boš v tem primeru morala umakniti in pozabiti svojo ljubezen. Seveda se moraš najprej prepričati, ali je pravi zate. Pokloni sama sebi vsaj ta odgovor, pa boš na koncu ocenila, kaj se ti zdi bolj pomembno.

prejšnji članek
Skai Jackson močno presenetila z barvo las
Obsedena!
Skai Jackson močno presenetila z barvo las
naslednji članek
Ima Selena Gomez res povečane?
Obsedena!
Ima Selena Gomez res povečane?
Preberite tudi