Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

VID VALIČ ROAST

12. 3. 2015; 02.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Enkraten - ponovitve ne bo! - noro zabaven večer poln pikrih šal v družbi največjih zvezd slovenske medijske in stand-up scene.

Že mesec pred dogodkom razpodani Španski borci, dolga čakalna lista za morebitne vrnjene vstopnice, 'žicanje' za karte in veliko medijsko zanimanje potrjujejo, da se nam v torek obeta eden od vrhuncev letošnje stand-up in popkulturne sezone.

VIDEO Z ZAKLJUČNIH PRIPRAV

http://www.facebook.com/video.php?v=10153077256456014&pnref=story 

Prvi pravi roast na Slovenskem, kot so si ga zamislili PERICA JERKOVIĆ, TIN VODOPIVEC in slavljenec VID VALIČ, bo na enem odru za en večer združil kup mojstrov komedije. Pohod v deveti krog pekla bo vodil 'roastmaster' BOŠTJAN GORENC - PIŽAMA, Vida pa bodo pražili, polivali z vrelim oljem in zbadali BORIS KOBAL, IVAN ŠARIĆ, LUCIJA ĆIROVIĆ, DOMEN VALIČ, PERICA, JERNEJ CELEC, GAŠPER BERGANT, MIRZA TVRTKOVIĆ, SAŠO STARE ter ANDREA ANDRASSY. Množična pa bo tudi zasedba znanih obrazov v občunstvu, v katero bo tudi priletela kakšna zabavna bodica z odra.

Glasbo za roast prispeva JK SOUL, mednarodno uveljavljeni electro-soul producent, iz Gramatikovega gnezda, ki je januarja pa pod okriljem ameriške založbe SuperBest in Avstraske etikete Adpted Records izdal album Where There Is No Sun. Le-tega je spletni glasbeni portal the Untz izpostavil kot letošnji vrhunec znotraj žanra, eden največjih svetovnih portalov za elektronsko glasbo, EDM.com, pa je podprl prvi single A Bright Light In The Sky z ekskluzivnim predvajanjem.

AFTER PARTY BO GOSTIL ZLATI ZOB: PENINA + RAKIJA + PITE ...

Enkratni zbadljivi šov bodo komiki in gostje zaključili z zabavo v bližnjem Zlatem zobu, kjer bodo lahko dogajanje pokomentirali ob penini, rakiji in slavnih pitah. Več vam zaenkrat ne izdamo, a za polno izkušnjo morate obiskati tako roast kot after.

prejšnji članek
SOSEDOV FANT
Obsedena!
SOSEDOV FANT
naslednji članek
Uradna Aplikacija Laibach
Obsedena!
Uradna Aplikacija Laibach
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.