Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Poletna ljubezen

30. 4. 2015; 16.17
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Alesso Bomba predstavlja poletne ritme v pesmi .

lovenski glasbeni producent, Alesso Bomba, ki je bil dolga leta hišni DJ najbolj priljubljenih diskotek v Sloveniji ter na Hrvaškem in skrbel za najbolj odmevne zabave, se ob novem glasbenem imenu predstavlja s poletnim singlom ‘Summer Love’, ki ga je posnel z ukrajinsko pevko Diano Miro in romunskim pevcem Mihaiom.

Vzdevek Alesso Bomba uporablja že dobri dve leti, v tem času pa je nastopil že z najboljšimi artisti plesno elektronske glasbene zvrsti, kot so Martin Garrix, Hardwell, Fedde Le Grand in številni drugi.

Za poletno pesem ‘Summer Love’ Alesso Bomba pripravlja videospot, ki so ga snemali v Sloveniji, na Hrvaškem, ter v Italiji in bo izšel mesecu maju.

O novi pesmi ‘Summer Love‘ je Alesso povedal: “Gre za poletno ljubezen, ki jo je vsak izmed nas doživel, nekateri večkrat, zato je tudi rdeča nit prihajajočega videospota romatično obarvana. Za še večji učinek sem k snemanju pesmi povabil tudi romunskega pevca Mihaia, ki je že sodeloval s priznanim artistom DJ ANTOINE pri njegovem zadnjem albumu. Summer Love bo izšel tudi v v dance in deep house ritmih, ter nekaj festivalnih različic v katere sem povabil k sodelovanju Mike-J, Luke Charger, Mordax Bastards, Delano & Teoss. V kolikor Summer Love doseže srca poslušalcev bom pripravil tudi akustično verzijo pesmi.”

Alesso Bomba, ki se že štiri leta predstavlja z avtorsko glasbo ustvarja tudi lastno radijsko oddajo “BOMBSHOW” o kateri je povedal: “BOMBSHOW je predstavitvena oddaja oziroma ‘podcast’ v katerem predstavljam tekoče najboljše pesmi, ki jih vključujem v svoje ‘live sete’. 60-minutna oddaja izide približno vsak tretji teden oziroma, ko naberem dovolj pesmi za celoten miks. Oddaja je objavljena na kanalu Alesso Bomba na Vimeo in na Mixcloud. Vsak teden se oddaja predvaja na več kot 30 radijskih postaj po celem svetu.

V kolikor boste letos počitnitnikovali na Rodosu, boste Alesso Bombo zagotovo ujeli v najprestižnejšem klubu Colorado, kjer bo nastopal kot resident. Poleg residence pa bo na celotnem otoku na plažnih zabavah predstavljal deep house show pod imenom BOMBVIBEZ. V kolikor ga boste zgrešili na grškem otoku, pa ga lahko ujamete na različnih festivalih in klubih v Nemčiji, Italiji, Avstriji, Španiji, Indiji, Egiptu, Tajskem, Kanadi, kjer bo posprbel za neprespane noči obiskovalcev.

Da je Alesso Bomba med glavnimi artisti na odmevnih festivalih je zagotovo vzrok njegov način dela, saj kot je sam povedal: “Moji nastopi so dinamični in nikoli vnaprej pripravljeni oziroma posneti. Vsak je unikaten in prilagojen glede na dogodek in odziv obiskovalcev.

prejšnji članek
Hočeš uresničiti svoje sanje?
Moj life
Hočeš uresničiti svoje sanje?
naslednji članek
Hitri in drzni 7 presegli magično mejo!
Obsedena!
Hitri in drzni 7 presegli magično mejo!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.