Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Na koncu sveta!

27. 3. 2015; 13.07
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Le zakaj se je tam znašel Eros Ramazzotti? Preveri!

ALLA FINE DEL MONDO je naslov novega singla, ki izide danes 27. marca 2015. Novi singl EROS RAMAZZOTTIja  bo danes izdan v 60. državah in z njim Eros napoveduje izid novega albuma  z naslovom PERFETTO in njegovo turnejo z naslovom ›Eros World Tour 2015›, v okviru katere bo tudi obiskal Slovenijo in sicer 22. septembra ga bomo lahko v živo poslušali v ljubljanskih Stožicah.

ALLA FINE DEL MONDO je presenetljiva pesem, ki ne le potrjuje edinstven slog najbolj priljubljenega italijanskega pevca na svetu, ampak tudi preseneti svoje mednarodno občinstvo  z ljudskimi, kantri zvoki in značilnimi akustičnimi inštrumenti.

Singl raziskuje temo o ljubezni. Kaj vse bi storili za ljubezen, zaradi ljubezni bi šli tudi na konec sveta; prehodili bi neskončne prerije, neraziskana mesta. Za svoje sanje smo se, tako kot Don Kihot, pripravljeni bojevati z mlini na veter in izmišljenimi ali resničnimi velikani. Za ljubezen bi se osvobodili kot "Rolling Stone" v pesmi Boba Dylana, ljubezen katera “poganja sonce in ostale zvezde”, kot lahko preberemo v  Dantejevi Božanski komediji.

Glasbo za ALLA FINE DEL MONDO je napisal in produciral Eros Ramazzotti in Claudio Guidetti. Skupaj sta izdelala celotni album in Claudio je navdušen nad tem projektom: "Z Erosom sodelujem od leta 1995 in še nikoli ga nisem slišal tako dobro peti, njegov vokal in odlična forma sta me presenetila."

Uživaj ob novem spotu in singlu:

prejšnji članek
Zverinsko razživeli!
Obsedena!
Zverinsko razživeli!
naslednji članek
Katarina Čas ponovno pred filmskimi kamerami
Obsedena!
Katarina Čas ponovno pred filmskimi kamerami
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.