Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Za kamero s Čuki

22. 3. 2015; 22.54
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Andraž Brelih

Te zanima kako to zgleda?

Skupina Čuki, že dobrih 26 let polni dvorane, a še vedno je pri njih pristna prava najstniška energija, ki jih dela priljubljene med vsemi generacijami. To so dokazali tudi v aktualni pesmi BAM BAM BAM, ki je poskočna, plesna, dinamična in energična, ravno takšen pa je tudi videospot. Jernej, Jože , Vinko in Matjaž so v spotu mladostni, kot znajo pri svojih letih bit samo oni. Na starem vrhniškem bazenu, kjer je mladost preživljal klaviaturist Čukov Matjaž Končan, je sodelovalo čez 150 plesalcev Plesnega mesta, rolkarjev in skejtarjev. Čuki so se odločili, da tokrat oboževalcem dovolijo pokukati tudi za kamero, kjer lahko vidijo pristno Čukovsko energijo in vse skrivnosti snemanja njihovega spota Bam Bam Bam.

Čuke je za kamero ujel Andraž Brelih https://www.youtube.com/watch?v=W768RkiYoKI.

Avtor pesmi Bam Bam Bam je Jože Potrebuješ, pesem so Čuki posneli v studiu Martina Štibernika, za spot pa je poskrbel Miha Tozon. Čuki bodo letos nastopili tudi na podelitvi prestižnih nagrad Viktor, kjer bodo premierno predstavili novo pesem.

V samostojni Sloveniji so ravno Čuki tisti, ki so prodali največ plošč, njihovi nastopi pa so vselej posebno doživetje, tako da že več kot dve desetletji za vse dobrovoljne Slovence velja geslo “gremo na Čuke”. Njihove uspešnice prepevajo stari in mladi, njihov prepoznaven zvok pa skušajo posnemati številni glasbeniki vseh zvrsti. Čuki so namreč znani tudi po tem, da imajo nadvse raznoliko avtorsko glasbo; od pop uspešnic, narodno zabavnih ritmov, latino, funky, glasbo za otroke, celo do rock glasbe. 

prejšnji članek
2. ALIVE STEP UP
Obsedena!
2. ALIVE STEP UP
naslednji članek
Gradimo mostove!
Obsedena!
Gradimo mostove!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.