Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

2Cellos klasika

10. 2. 2015; 06.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Zvonimir-Rendeli

Albuma »CELLOVERSE« in dokumentarnega filma »2CELLOS FROM PULA 2 PULA« osvajata svet..

Luka in Stjepan sta ta vikend posvetila promociji izida novega, že tretjega studijskega albumna »CELLOVERSE«. V Zagrebu sta se družila z oboževalci ter novinarji iz Hrvaške in Slovenije.

Zvesti oboževalci so v soboto ob 12. uri do zadnjega kotička napolnili trgovino Aquarius Music Shop, kjer sta Luka in Stjepan podpisovala nove albume.

Že ob 19. uri se je v Cinestar začela uradna promocija albuma »CELLOVERSE«. Album je poimenovan po prvi avtorski pesmi dveh izjemnih čelistov, ki sta povedala, da sta se ob ustvarjanju tretjega albuma vrnila h koreninam! Ustvarjalno pot albuma pa sta pokrenila z videospotom ‘Thunderstruck‘, ki ima na Youtube do sedaj že več kot 33 milijonov ogledov.

PRed zbranimi novinarji so predstavili tudi dokumentarni film »From Pula 2 Pula«, ki v produkciji Red Bull Media House spremlja Luko in Stjepana po ulicah Stjepanove rodne Pule. Kamere so ujele nekaj vrhuncev koncerta v razprodani puljski Areni, priprave na koncert in kratko zgodbo o njunem začetku. Tudi videospot Smooth Criminal, ki ju je izstreli med svetovne zveze, je bil spontano posnet tudi v Puli.

Album »CELLOVERSE« je že na prvem mestu Billboardove lestvice klasične glasbe, kot tudi na Billboardovi lestvici klasičnih crossoverjev

prejšnji članek
Original!
Obsedena!
Original!
naslednji članek
Kulturni praznik!
Moj life
Kulturni praznik!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.