Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Udejanja svoje sanje o kuharski šoli!

2. 12. 2014; 13.19
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Boštjan Tacol

Odkar se je Bine Volčič odločil posvetiti kuharski karieri, na kateri ga je pot najprej peljala na izobraževanje v tujino, na Inštitut Le Cordon Bleu v Parizu, si je želel svoje znanje predajati naprej.

Bine Volčič: »Kuharska šola je bila ves čas moja velika ambicija,ki jo s Kulinaričnim portalom www.binevolcic.si sedaj končno tudi uresničujem.« 

*NAUČITE SE KUHATI Z BINETOM

Spletni portal Kulinarični atelje www.binevolcic.si bo od februarja 2015 dalje stičišče interaktivne video kulinarične skupnosti, kjer bo Bine Volčič predajal svoje strokovno znanjev spletnih kuharskih tečajev, ki bodo vključevali njegove raznovrstne avtorske video recepte in video prikaze veščin – od osnovnih do modernih kuharskih tehnik, obenem pa Binetove nasvete in navdihe za ustvarjanje v kuhinji ter obsežen izbor receptov za vsako priložnost, s katerimi bodo njegovi tečajniki ne glede na svoje kuharsko predznanje zagotovo uspeli kot pravi šefi v svojih domačih kuhinjah!

Bine Volčič: »Rad bi naredil kuharsko znanje dostopno resnično širokemu krogu ljubiteljev kuhanja. S pomočjo kamere bom vsem odprl vrata v svet kulinarike, od temeljnega tehničnega znanja do kombiniranja okusov, prikazal bom načine, kako samostojno kreirati jedi ali kako lahko preprosto tudi iz »praznega hladilnika« pripravimo okusne obroke.«

*RECEPTI ZA VSAKOGAR

  • Vsebine na portalu Kulinarični atelje www.binevolcic.si bodo prilagojene vsem nivojem kuharskega predznanja, saj bodo razložene vse sestavine in postopki do najmanjše podrobnosti.
  • Ne bodo pa manjkali niti spletni kuharski tečaji za otroke, ki bodo nadobudnim »malim šefom« pojasnili prve korake v kuhinji za varno in zabavno pripravo hrane.
  • Bine bo v svojih receptih predstavil najrazličnejša živila in njihovo uporabnost, številne načine priprave znanih in manj znanih sestavin. Izpostavljeni bodo tudi sodobni trendi v prehranjevanju - vegetarijanski, presni, brezglutenski, brezlaktozni, ipd. saj je Binetu priprava jedi z omejitvijo določenih sestavin vselej kreativni izziv.
  • Zahtevnejši recepti, pri kateri bo Bine uporabil moderno kuharsko znanje, pa bodo v strokovno pomoč tudi poklicnim kuharjem in izkušenim gostincem, ki bodo nato Binetove ideje in znanje lahko prenašali v svoje okolje in tako dvignili nivo kulinarike v Sloveniji.

Kot pravi Bine: »Z mojim Kulinaričnim ateljejem – preprosto do znanja!«

Bine Volčič je kuhar po poklicu, predvsem pa po duši, ki si je svojo strastjo in kreativnim pristopom prislužil ugled tako v gostinski stroki kot tudi med ljubitelji dobre hrane in kuhanja doma. Kot pravi sam, v kuhinji rad hodi po (kulinaričnem) robu, kombinira nove in nore okuse, predvsem pa vsako jed začini z ljubeznijo. 

prejšnji članek
Nov obraz!
Lepotičenje
Nov obraz!
naslednji članek
Fantovska leta
Obsedena!
Fantovska leta
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.