Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Oh, nepričakovana ljubezen

16. 1. 2015; 04.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Ricky Martin predstavlja novo romantično melodijo Disparo al Corazón.

Čez slab mesec dni, natančneje 10. februarja bo priljubljen pevec  Ricky Martin izdal nov studijski album »A Quien Quiera Escuchar«.

Album je napovedal s singlom ‘Adios‘, ki ga je Ricky posnel v treh jezikih (španskiangleški ter mešanica angleškega in francoskega jezika), je pripravil tudi poslastica tik pred izidom albuma. Gre za novo romatično pesem ‘Disparo al Corazón‘ ki govori o veliki in nepričakovani ljubezni, ki lahko popolnoma spremeni tvoj svet oziroma nepričakovano poruši vse tvoje načrte.

O novi pesmi je Ricky Martin povedal »To je verjetno ena mojih ljubših pesmi iz albuma. Pisana mi je na kožo, saj govori o veliki predanosti in iskrenosti, ki ju jaz izredno cenim in vzdržujem.«

Sicer pa je bil Ricky poleg snemanja albuma v letu 2014 zaposlen s snemanjem uspešnic, ki jih v lanskem letu ni bilo malo. Ena od odmevnejših je ‘Adrenalina‘, ki jo je posnel skupaj z Jennifer Lopez ter Wissinom, ter pesem ‘Vida‘, ki je bila zmagovalka natečaja SuperSong, ter ena od izbranih pesmi za svetovno prvenstvo v nogometu 2014.

prejšnji članek
Upanje na uspeh.
Obsedena!
Upanje na uspeh.
naslednji članek
“Title”
Obsedena!
“Title”
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.