Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pošteno!

19. 12. 2014; 04.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Menart

Kodaline zunaj z novim singlom in kmalu z novim albumom.

Irska rock skupina Kodaline, ki jo sestavljajo pevec Steve Garrigan, kitarist Mark Prendergast, basist Jason Boland, ter bobnar Vinny May z novim singlom ‘Honest‘ napovedujejo izid drugega albuma, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta.

Z novim singlom se je skupina podala še v trši zvok, ki ga je predstavila  pred dvemi leti z debitanskim albumom “A Perfect World” in s katerim je osvojila številne poslušalce po svetu. S prvim albumom je Kodaline osvojil najvišje stopničke prodajnih lestvic, pohvali pa se lahko tudi z 230.000 prodanimi izvodi zgolj v Veliki Britaniji. Ni slabo za novo skupino na sceni.

Pri ustvarjanju pesmi ‘Honest‘, je skupina sodelovala s producentom Jacknife Lee-jem, ki j prirpavlja zvoke že za U2, Robbie Williams, R: E. M., One direction, Taylor Swift, Snow Patrol in mnoge druge. »Jacknife nam je pokazal popolnoma nov način dela« je povedal Jason Boland. »Pokazal nam je popolnoma novo pot pri eksperimentiranju. Njegov način dela je neverjeten. V studiu ima prav vse vklopljeno, tako da lahko izbereš katerikoli instrument in kar začneš s snemanjem.«

prejšnji članek
Obišči čarobni Salzburg
Moj life
Obišči čarobni Salzburg
naslednji članek
Vezi med ljudmi...
Moj life
Vezi med ljudmi...
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.