Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Poslušaj svoj šesti čut!

6. 12. 2014; 11.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Karantanija Cinemas

Večna najstnica že v kinu.

V romantični komediji VEČNA NAJSTNICA bomo spoznali Megan, visoko izobraženo in brezposelno osemindvajsetletnico, ki jo muči kriza prvega četrtletja njenega življenja. Čeprav je maturirala že pred desetletjem, nima niti obetov kariere niti volje, da bi sploh razmišljala o prihodnosti. Povsem brezbrižno zaostaja za prijatelji, ki drug za drugim osvajajo mejnike odraslosti – služba, poroka, otroci … Ko jo ob snubitvi dolgoletnega partnerja zagrabi panika, si vzame premor od odraslega življenja ter poišče zavetje pri svoji novi najstniški prijateljici Anniki.

Povedala ti bom dve stvari, ki sta mi postali jasni po srednji šoli. Prva je, da ti večina matematike, za katero ti sveto zatrjujejo, da jo nujno potrebuješ v življenju, ne bo koristila. Nikoli ne boš izračunavala krivulj. Nikoli ti ne bo treba vedeti, kateri liki imajo več kot osem preklemanskih stranic!

Drugo pa sem spoznala šele nedavno. Ne odlašaj in ne odrivaj svojih želja zaradi neke namišljene prihodnosti. Stisni zobe in poslušaj svoj šesti čut.”

-Megan  

prejšnji članek
Zaznamoval rock zgodovino!
Obsedena!
Zaznamoval rock zgodovino!
naslednji članek
Mladost - moj navdih!
Obsedena!
Mladost - moj navdih!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.