Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kaj se bo zgodilo z mlado služabnico?

16. 8. 2014; 11.00
Avtor: Katja Kaja
uvodna

foto: Promocijski material

Usoda Edy Ganem in serije Prebrisane služabnice še ni znana.
Mlada Edy Ganem je kljub nekaterim manjšim vlogam zares uspela s serijo Prebrisane služabnice. Z vlogo Valentine je navdušila kritike in oboževalce, številni pa ji pripisujejo, da bo šla po stopinjah uspešne Eve Longoria. Morda pa bo vzpon uspešne kariere prekinila smrt, ki se bo zgodila v priljubljeni seriji. 
Na koncu druge sezone serije, ki jo v Sloveniji lahko spremljaš na programu Fox life, je prišlo do streljanja, posnetki pa niso pokazali ali namignili kdo bi lahko bila žrtev strelov. Ker usoda serije še ni znana, tretja sezona še ni potrjena, se številni še vedno bojijo za svojo usodo na televizijskih ekranih. Tako tudi Edy poudarja, da sama res ne želi biti žrtev, ki na koncu druge sezone umre. Kljub temu pa pravi, da v vlogi Valentine izjemno uživa, ne glede na to, kakšen bo nadaljnji potek serije, saj se je od izkušenih soigralcev ogromno naučila.  

Tudi mi si želimo, da v primeru nadelavanja serije v njej ostane tudi simpatična Edy, saj menimo, da je mlada igralka mehiško-libanonskega porekla resnično svež veter na televizijskih ekranih. Kaj pa meniš ti? Ti je Edy všeč ali ti je vseeno?
prejšnji članek
Prihaja pomlad
Lepotičenje
Prihaja pomlad
naslednji članek
ZDA: Z iskrico v očeh
Obsedena!
ZDA: Z iskrico v očeh
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.