Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si za tek?

11. 4. 2014; 15.05
Avtor: Katja Kaja
uvodna

foto: Formaraton

Nekdanji vrhunski smučar Jure Košir že 6. leto zapored organizira dobrodelni tek Formaraton, kjer bodo zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč otroku z rakom.

''Oh ne, spet ta telovadba.'', ''Ne, da se mi teči.'' in podobni stavki se ti porajajo v glavi, ko zaslišiš besedo ''tek''. Sigurno pa se med vsemi vami najde tudi kakšna junakinja (ali junak), ki v prostem času z veseljem obuje tekaške superge in se odpravi na sproščanje v naravo. Še bolje je, če lahko to zdravo aktivnost kombiniraš z dobrodelnostjo, kajne?

V Sloveniji živi veliko otrok, ki potrebujejo pomoč. Zato se je Jure Košir, ki je tudi sam oče treh, odločil, da svoj dobrodelni tek nameni ravno njim - otrokom, ki potrebujejo pomoč. Tudi letos bodo vsa zbrana sredstva namenjena Ustanovi za pomoč otroku z rakom. Zato se hitro zmigaj in se pripravi na tek ter tako pomagaj svojim sovrstnikom.

Tek bo potekal v soboto 19. aprila v Ljubljanskem Tivoliju. Pričetek je zastavljen za 9. uro, celotna prireditev pa bo potekala 8 ur. Tečeš lahko kolikor želiš, s seboj pa lahko pripelješ tudi prijatelje, morda celo starše, in se tako teka udeležite kot skupina. Prijavnina znaša simbolnih 15 evrov, ki bodo v celoti namenjeni dobrodelnosti. Prijaviš se lahko tukaj: http://remote.timingljubljana.si/formaraton/Prijava.aspx

Ps: Formaratona se vsako leto udeležijo tako mladi kot malce starejši. Med njimi pa se najdejo tudi številni znani Slovenci. Morda boš tako na teku lahko spoznala kakšnega vzornika ali idola. 

prejšnji članek
Odličen 3v1:  Macadamia Flawless
Lepotičenje
Odličen 3v1: Macadamia Flawless
naslednji članek
Nov rekord
Obsedena!
Nov rekord
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.