Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pobegnite s Saro

10. 11. 2014; 14.59
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: Menart

Si upaš?

Sara Jagrič predstavlja novo avtorsko pesem ‘Pobegni z mano

Mlada pevka je odmevnejšo prepoznavnost dosegla s sodelovanjem v priljubljeni oddaji Misija Evrovizija, s skladbo ‘Hallelujah’, ki se jo mnogi spominjajo po čudoviti vokalni izvedbi.

Zelo kmalu po nastopu v oddaji je Sara izdala debitansko pesem ‘Vse kar vredno je’. Z drugim singlom pa Sara predstavlja že avtorsko pesem ‘Pobegni z mano‘, ki jo je ob izidu pospremila z besedami: »Pesem je zelo lahkotna in opisuje nekoliko zapleten ljubezenski odnos med partnerjema. Verjetno se nas lahko večina poistoveti z besedilom in ker verjamem, da pridejo trenutki, ko želimo pobegniti iz realnosti in skočiti v neznano, je pesem idealna za čas, ko potrebuješ vsaj 4-minutni odklop (smeh)«.

Sara prihaja iz Dola pri Ljubljani in tako kot mnogo pevk, je svojo glasbeno pot pričela že v rani mladosti. Že pri 9-ih letih je doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, v kateri je v duetu s pevko in igralko Tanjo Ribič zapela evrovizijsko pesem ‘Zbudi se’. Pri 10-ih letih pa je nastopila v mladinski oddaji Pod Klobukom s prav tako z evrovizijsko upešnico ‘Ne ni res’. Skozi vsa leta je bila tudi članica mladinskega zbora RTV Slovenija v katerem si je nabirala dragocene izkušnje.

O prihajajočih glasbenih projektih, je Sara še povedala »Imam veliko novih zamisli, verjetno tudi zato, ker veliko nastopam in neobremenjeno gledam na celo stvar. Počasi sem se začela oblikovati na glasbenem področju. Se pa zavedam, da za uspeh potrebuješ veliko vztrajnosti in močen karakter, da te ljudje opazijo.«

prejšnji članek
Kar tako ...
Obsedena!
Kar tako ...
naslednji članek
Divji ritmi!
Obsedena!
Divji ritmi!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.