Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ustvarja svojo lastno srečo!

30. 10. 2014; 12.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: osebni arhiv

Zlatko Živi lajf!

Znan raper Zlatko je predstavil svoj nov album z naslovom  Živim lajf, ki ga je ustvaril kar z devetimi producenti, k sodelovanju pa je povabil tudi Nino Pušlar s katero sta ustvarila skladbo »Ti to lahko«.

Prepričani smo, da te bo zopet navdušil s svojo raznolikostjo in besedili skladb, ki so polna optimizma in pozitivnih sporočil.


Zlatko se je predstavitve novega albuma tokrat lotil na zelo zanimiv način. Svoje oboževalce je dobesedno povabil, da vstopijo v njegovo  življenje. Saj je namreč med 9. in 16. oktobrom nosil posebna Google očala preko katerih v živo predvaja vse kar se mu dogaja. Prenos in javljanje v  »live« si lahko spremljala na zivimlajf.svetavladar.si in si ogledala resnično  življenje znanega ljubljanskega raperja.


Zlatko je zaprisežen optimist, ki je v svoja besedila vnesel izkušnje iz preteklosti, jih prepletel s sedanjostjo, gledajo pa v prihodnost. Zaveda se, da smo vsi krvavi pod kožo ter da se v  življenju vsi srečujemo s podobnimi izzivi. Tako si tudi on, kot veliko mladih,  želi ustvariti svojo lastno srečo, neodvisno pot in poskrbeti za svojo mlado družino. Pri tem so mu v veliko pomoč finančne rešitve kot so stanovanjski kredit in prilagodljivi načini plačevanja, ki so prilagojeni posebej mladim. Več o tem si lahko prebere  na spletnem mestu www.svetavladar.si in si olaj a  vstop v svet financ.

prejšnji članek
OUIJA!
Obsedena!
OUIJA!
naslednji članek
Legendarno
Obsedena!
Legendarno
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.