sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Na obali te čaka zvezda na nebu!

13. 7. 2013; 10.00
Avtor: Manca
uvodna

foto: Alex Volasko

Joj, priznaj … muči te radovednost. Kje, kdo in zakaj? Naj te posujemo z zvezdniškim prahom in povemo vse.

Mlad talent!

Alex Volasko je popolnoma posvečen glasbi. Dokaz je dejstvo, da je poleg študijskih obveznosti ter kot glas številnih risanih junakov, s katerimi si naši najmlajši popestrijo jutra in minute pred spancem, v zadnjih mesecih izdal že pet uspešnic: Najin trenutek, Pravljica, A bi z mano šla, Da da di da in Tvoji nasmehi.

Težko pričakovana »osebna izkaznica«

Z zbranimi pesmi, ki jih je Alex ustvarjal dobri dve leti je prijatelje, svoje poslušalce in ne nazadnje tudi svoje kolege glasbenike in sodelavce navdušil z albumom Tvoji nasmehi.  Izdaja albuma v fizični obliki je bila vedno tvegana, dandanes v teh okoliščinah pa je še slabše z razlogom večkrat poudari izkušen maček "talent tekmovanj". Ampak tudi v isti sapi pove, da se ne ozira na to. Da je to njegova osebna izkaznica, njegova knjiga in njegova zgodba. Prvo je že napisal in je zaključena. Zdaj je začel pisati že drugo.

Tam na obali…

33. festival Melodij morja in sonca je bil posvečen tudi nedavno preminulemu velikemu glasbeniku Danilu Kocijančiču, po kateremu je strokovna komisija dodelila nagrado najobetavnejšemu avtorju in izvajalcu letošnjega festivala. Uganete kdo si jo je prislužil? Ravno Alex  s svojo novo glasbeno poslastico Tam na Obali – čestitamo, mladi muzikant!

»Nagrada Danila Kocjančiča mi pomeni res veliko... če je to dokaz, da delam dobro in grem v smer legende, kot je Danilo - potem sem na pravi poti! Dokazal bom, da sem nagrado prejel z razlogom in pridno delal še naprej. Želim si, da bi tudi sam nekoč postal ena izmed zvezd na nebu, tako kot Danilo«, je ob prejemu nagrade povedal Alex.

P.s.: O Alexu lahko bereš, kar na dveh straneh najnovejše  tiskane izdaje revije Smrklja. 

prejšnji članek
Odpeto!
Obsedena!
Odpeto!
naslednji članek
Midva sva zaljubljena!
Obsedena!
Midva sva zaljubljena!
Preberite tudi