Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ostaja zvest svojemu slogu!

10. 6. 2015; 02.00
Avtor: M.Z.
uvodna

foto: arhiv

Luka Nižetić vas vabi v Amsterdam!

Hrvaški glasbenik, Luka Nižetić, ki je pred nekaj meseci ponovno obudil spomine s pevko Lano Jurčevič v pesmi ‘Od najgorih najbolji‘, tokrat prinaša bombastično pesem poletnih ritmov ‘Amsterdam‘, za katero je posnel tudi ‘selfi’ video.

Pesem je nastala v delavnici dveh odličnih avtorjev Carle Belovari in Davida Vurdelje bolj znanega kot Baby Dooks, ki je poskrbel za aranžma in produkcijo pesmi.

Luka z novim singlom ostaja zvest svojemu zvoku in le nadaljuje pot uspešnic ‘Jugo‘ in ‘Vječno‘.

»Dolgo sem iskal avtorja in sam bog mi je poslal Baby Dooksa na moja vrata. Za poletni singl smo načrtovali drugo pesem, vednar smo v procesu ustvarjanja nove melodije našli pot do Amstrdama, plesanja, veselja, brezbrižnosti in sladke norosti. Z Dooksom je zanimivo delati, vedno moraš biti na ‘stand by’, saj nikoli ne veš kdaj te bo poklical in rekel ‘Priidi v studio’. Je izredno talentirana oseba, ki odreagira v sekundi in čeprav njegov način dela zunanjemu opazovalcu deluje konfuzno, je zelo organizirana oseba s katero ti nikoli ni dolgčas in mislim, da bo moje delo z njim na prihajajočem albumu pol nepredvidljivih situacij ampak sem prepričan da bomo poslušalcem uspeli ponuditi veliko dobrih pesmi. Seveda gredo pa vse pohvale Carli Belovari, ki piše odlična besedila in je v pravem pomenu dušica.«

Videospot so snemali na različnih lokacijah od Zagreba do Komiže in v sebi ne skriva zgodbe. Luka se je osredotočil na energijo in emocije:

»Mislim, da mi je uspelo posneti ‘selfie video’. Pri končni realizaciji so mi pomagali prijatelji brez katerih mi poletni kolaž nebi uspelo sestaviti. Snemali smo ga dva tedna, ne spomnim se več število lokacij, saj sem počel in snemal različne stvari, kot so skakanje na trampolinu, potapljanje, rolanje … Upam, da bomo s pesmijo in videom uspeli približati poslušalcem stanje, kot je napisanno v besedilu pesem ‘ni pameti ni briga mas ve je samo igra’.«

prejšnji članek
“Horizon”
Obsedena!
“Horizon”
naslednji članek
Stockholm
Moj life
Stockholm
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.