Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zvezdnice so ti odprle vrata ...

31. 8. 2016; 04.47
Avtor: Katja Kaja
zvezdniske_sob_kendal_jenner
... v svoje sobe.

Soba je tvoje zatočišče. V njej spiš in se učiš ter tako tam preživljaš največ svojega časa. Zato se moraš v njej tudi odlično počutiti. Pozabi na klasične najstniške sobe, polepljene s plakati. Njim naj bo namenjena recimo ena stena, druge dele sobe pa si uredi v popolnoma zvezdniškem slogu. Tukaj je nekaj namigov.

Lucy Hale
Zvezdnica serije Ljubke male lažnivke in pevka ima v središču svoje spalnice postavljen kamin. Ta je morda nekoliko težje izvedljiv, zato pa druge ideje kar kličejo po uporabi. Nad njim ima veliko umetno jelenovo glavo, ki deluje zelo ostro, morda za koga celo zastrašujoče. Če ti je ideja všeč, lahko nekaj podobnega kupiš v ljubljanski trgovini Flat, kjer imajo na voljo številne barve. Najbolj nas je navdušil vzglavnik z bleščicami in stolček v obliki kocke. Oba lahko narediš sama, potrebuješ le nekaj časa in volje do dela. Stolček lahko kupiš čisto poceni, seveda enobarvnega. Potem kupiš dovolj blaga in stol vanj oblečeš. Izbiraš lahko med različnimi barvami in motivi. Tako boš imela v sobi edinstven kos pohištva. V številnih trgovinah z dekoracijo lahko kupiš različne bleščice. Na črn vzglavnik zariši motiv in nato nanj prišij različne bleščice. Lucy ima ostrega okostnjaka, ti pa izberi nekaj, kar te bo osrečevalo.

Lucy Hale


Kendall Jenner
Mlajša sestra slavne družine Kardashian je obsedena z vzglavniki. Soba jih je polna, najdemo jih na postelji, na klopi, pod oknom, kjer zastirajo pogled skozenj … V njenem slogu lahko sobo opremiš tako, da jo zasuješ z različnimi vzglavniki. Seveda sledi tudi svojemu slogu. Kendall ima vzglavnike v zlato-bakrenih barvah in predvsem kvadratnih oblik, ti pa uporabi svoje barvne kombinacije in oblike. Če si spretna s šivalnim strojem, jih lahko narediš tudi sama. Kupi različno blago in nekaj mehkega ter udobnega, s čimer jih boš napolnila. Tako bo končna dekoracij odvisna samo od tebe in tvojih želja. 

Kendal Jenner


Debby Ryan
Zvezdnica serije Jessie ima sobo opremljeno v zelo minimalističnem slogu. Bele stene, belo pohištvo (omare, predalniki), vintage luči v mirnih zelenih in modernih odtenkih … Najbolj izstopajoč dodatek pa so številne slike, fotografije in druge uokvirjene stvari. Debby jih je izobesila po vseh stenah, v njih lahko odkriješ številne skice in trenutke, v katerih mlada igralka uživa. Okvirje lahko kupiš v trgovinah z dekoracijo in jih nato pobarvaš po svojih željah. V njih lahko daš fotografije, lastne skice, morda kakšne izrezke iz revij … Pomembno je, da so različni in da v sobi nimaš že pretirane druge dekoracije, saj v tem primeru ne bi prišli do izraza.

Debby Ryan




Debby Ryan

Debby Ryan

Debby Ryan

Debby Ryan

prejšnji članek
Tvoje najljubše zvezdnice popolnoma brez
Obsedena!
Tvoje najljubše zvezdnice popolnoma brez
naslednji članek
Neverjetna transformacija v priljubljeno Caro
Lepotičenje
Neverjetna transformacija v priljubljeno Caro
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska