20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To moraš narediti med poletno vadbo

6. 6. 2016; 09.25
Avtor: K.M.
running
V vročih mesecih je pomembno, da do telesne vadbe pristopiš pravilno.

Telesna vadba ne sme biti postavljena na stranski tir, tudi če je zunaj zelo vroče. Saj veš, da je aktivnost še kako pomembna, hkrati pa je tudi zabavna. Odbojka na mivki v družni prijateljev iz morja, sproščen tek za nabiranje energije, kolesarjenje za doseganje najbolj oddaljenih, a tudi najbolj lepih plaž ... Vseeno pa moraš ob tem paziti na primerno ohladitev, ki bo poskrbela za tvoje zdravje.

Za vadbo ali tek izbiraj bolj zgodnje ali bolj pozne ure, ko ozračje še ni tako vroče. Če svoje rutine vseeno ne želiš spremeniti, spremeni intervale. Raje pojdi na sprehod kot na tek. Morda zmanjšaj intenzivnost ...

Pojdi plavat. Tudi ta vadba je zelo primera in zajema različne dele telesa. Če si na morju, čas preživi v vodi. Tudi drugje pa se lahko odpraviš na bazen in telovadnico zamenjaš z njim. 

Pij veliko tekočine. Pomembna je voda in pa naravni sokovi brez dodanih sladkorjev. Najbolje je, da si narediš limonado ali pomarančni sok. Oba te bosta odžejala, hkrati pa v sebi nosita tudi veliko vitaminov, ki te bodo dodatno nahranili. V vročini in vadbi v takšnih pogojih moraš popiti še več!

Nosi bolj ohlapna oblačila, tudi pri teku. Pajkice naj zamenjajo ohlapne kratke hlače, ki bodo telesu dopuščale več dihanja in boljšo cirkulacijo. 

Vodo si nalij v plastenko s sprej ročico. Tako se boš med tekom lahko ohladila s pritiskom na ročico. 




prejšnji članek
Poglej, kje je dopustovala Zendaya
Obsedena!
Poglej, kje je dopustovala Zendaya
naslednji članek
Rdeča preproga ''Fantovskih'' nagrad
Lepotičenje
Rdeča preproga ''Fantovskih'' nagrad
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska