sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tega koncerta ne smeš zamuditi

4. 7. 2015; 06.44
Avtor: Katja Kaja
2CELLOSCELLOVERSE
Svetovna zvezdnika v Sloveniji.

Če si še v  iskanju popolnega poletnega koncerta, je najstnica našla rešitev zate. 18. avgusta bosta v portoroškem Avditoriju nastopala priljubljena svetovna zvezdnika, člana slovensko-hrvaškega glasbenega dvojca, 2Cellos. Si tudi ti navdušena nad njima? Potem naj se že danes prične tvoja misija: obisk koncerta v Portorožu. 

Dvojec 2Cellos, Luka Šulić in Stjepan Hauser, je zaslovel leta 2011, ko sta se svetu predstavila s skladbo Smooth Criminal Michaela Jacksona, ki je prirejena samo za izvedbo na dveh violončelih. V nekaj dneh si je video njune izvedbe skladbe na YouTubu ogledalo več milijonov ljudi. To ju je izstrelilo med svetovne zvezde, kar dokazujejo razprodani koncerti po vsem svetu. Njuno nadarjenost in svojevrsten pristop h glasbi so opazile tudi največje zvezde svetovnih glasbenih odrov in ju povabile k sodelovanju. Med njimi tako tudi Elton John, ki je v enem izmed intervjujev o mladem dvojcu dejal: "Morate ju videti v živo, ker sta res osupljiva. Ne pomnim, da bi videl kaj tako vznemirljivega, vse odkar sem davnega leta 60 v živo poslušal Jimija Hendrixa." 

Ta svetovno priznan dvojec se vsako leto vrača tudi v Slovenijo in ujameš ju lahko tudi letos. Nastop v Portorožu bo odlična poletna priložnost, ki je ne moreš izpustiti.

prejšnji članek
10 razlogov, da si prava
Top Smrklja
10 razlogov, da si prava
naslednji članek
Teče z roza vezalkami!
Obsedena!
Teče z roza vezalkami!
Preberite tudi