nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Govorica, ki je pretresla oboževalke

15. 7. 2015; 05.53
Avtor: K.M.
landscape-1436913177-sev-louis-tomlinson-briana-jungwirth-01
Je res ali ni?

V svetovnih medijih se je sprožila govorica povezana s članom skupine One Direction - Louisom Tomlinsonom. Le-ta naj bi s svojo prijateljico, Briano Jungwirth,  pričakoval svojega prvega otroka. Tako je, prav si prebrala,  Briana naj bi bila noseča! Je govorica resnična?

Čeprav govorica še ni bila uradno potrjena, o tem poročajo prav vsi svetovni mediji. Zaenkrat pa ti lahko predstavimo nekaj dejstev, ki ti bodo morda nekoliko bolje orisali celotno sliko. 

- Novico je reviji People zaupal vir, ki naj bi bil paru zelo blizu. ''Louis je zelo vesel in navdušen nad dejstvom, da bo postal oče ter misli, da bo Briana odlična mati. Na začetku je bila novica veliko presenečenje, ampak sta z Briano zelo dobra prijatelja, to pa ju je še bolj povezalo.''

- Par naj ne bi bil v ljubezenskem razmerju, a sta zelo dobra prijatelja, redno pa ju skupaj videvajo že od meseca maja. 

- Uradno se še nihče ni odzval na govorice, so se pa na družbenih omrežjih pojavili številni Brianini profili, kjer novico zavrača, a viri hkrati trdijo, da dekle nima družbenih omrežji in da naj bi bili ti lažni. 

- Oboževalke ne morejo verjeti govoricam. Zahtevajo pojasnilo in odločno zanikajo možnost, da bi Louis resnično pričakoval otroka. Kljub temu pa nobena ne govori grdo o Briani in ju ob resničnosti govoric vse podpirajo.

Kaj pa meniš ti? So govorice resnične? Kako bo to vplivalo na delovanje skupine 1D? Ostani z nami, ko bo kaj novega, te obvestimo. 

Je res pripravljen biti očka?

Je res pripravljen biti očka?

prejšnji članek
Zadnji teden 22
Obsedena!
Zadnji teden 22
naslednji članek
Slovenski Bieber
Obsedena!
Slovenski Bieber
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska