Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Če ostanem

1. 8. 2015; 10.38
Avtor: K.M.
ce ostanem film
Zgodba o moči ljubezni, družine, prijateljstva in glasbe.

''Izjemno ganljiv roman, ki bo bralce prisili, da razmislijo o svojem življenju, ljudeh v njem in rečeh, zaradi katerih je vredno živeti.''


Publishers Weekly

Ameriška pisateljica Gayle Forman (1970) je z romanom Če ostanem v hipu osvojila bralce po vsem svetu, dobro pa so ga sprejeli tudi kritiki. Zanj je prejela nagradi 2009 NAIBA Book of the Year Awards in 2010 Indie Choice Honor Award. Zgodbo pa si lahko tudi ogledaš, saj je leta 2014 dobila svojo filmsko različico s Chloë Grace Moretz v glavni vlogi. Pretresljiva in topla zgodba, ki z bralcem ostaja še dolgo po tem, ko odloži knjigo ima tudi nadaljevanje (Where she went) – v slovenščini ga boš prebirala v začetku leta 2016.

Knjižna naslovnica.


O zgodbi: Zadnje, česar se sedemnajstletna čelistka Mia spomni je, da je v avtu s svojo družino. Ne ve za nesrečo. Spomni se le tega, kar se je zgodilo zatem, ko je opazovala svoje lastno poškodovano telo, ki so ga reševalci vlekli iz razbitin. Trudi se, da bi dojela, kaj se dogaja, kaj je izgubila in sprejeti mora strašno odločitev. Bo sledila očetu, mami in bratcu, ali bo zbrala moč, da nadaljuje tam, kjer se je zanje vse končalo?

Oglej si še videonapovednik za film:

prejšnji članek
Za posebno nego tankih las
Lepotičenje
Za posebno nego tankih las
naslednji članek
Vrača se na male ekrane
Obsedena!
Vrača se na male ekrane
Preberite tudi