sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kumfest - Zabava stoletja v Zasavju

17. 8. 2015; 06.29
Avtor: K.M.
klemen
Obeta se večer, ki se ga boš še dolgo spominjala!

Če si iz Trbovelj, Zasavja ali pa te bo tja v soboto, 22. avgusta slučajno zanesla pot, potem ne smeš zamuditi zabava stoletja, oziroma Fešte stoletja - Kumfesta 2015, ki se bo odvijal v središču Trbovelj. Tam bo svojega abrahama praznoval radio Aktual Kum in tako počastil svoje zveste poslušalce.



Na dveh odrih bodo Abrahamu Radia Aktual Kum čestitale slovenske in hrvaške zvezde glasbene scene. Na Simobilovem odru bodo nastopili Prljavo kazalište, Orleki, Red Five Point Star in DJ Ney, na odru M TOM Mokronog pa boš lahko prisluhnila Kingstonom, Tanji Žagar, Wernerju ter Petkovi pumpi.


Zabava, ki bo trajala do jutranjih ur, se bo začela ob 16. uri. Otroci bodo lahko uživali na mega otroškem igrišču, se posladkali z brezplačnimi bomboni in osvežili s pijačo. Na Kumfest prihaja tudi najboljši in najbolj zaželen radijski voditelj ta hip, Aktualovec Klemen Bunderla, ki bo poskrbel za pozitivno energijo in razvajal tvoja ušesa in oči.  Da pa domov ne boš odšla praznih rok,  bodo za celotno družino pripravili tudi mega nagradne igre, ki te ne bodo pustile ravnodušne. Z malo sreče boš lahko domov odnesla eno izmed  glavnih nagrad - sedežno garnituro M TOM Mokronog ali Simobilov telefon.  
To pa še ni vse! Pripravljamo tudi čisto poseben zasavski derbi v velikem namiznem nogometu, ki bo navdušil tudi tiste najbolj zagrete športne navdušence. Na tekmi, ki jo bo komentiral najbolj znan slovenski komentator Goran Obrez, se bo med seboj pomerilo šest občin: Občina Trbovlje, Občina Hrastnik, Občina Zagorje ob Savi, Občina Litija, Občina Radeče in Občina Laško. Prinesi rekvizite in podpri svoj kraj. 
 
Seveda pa bo na Kumfestu 2015 poskrbljeno tudi za dobro hrano in pijačo.

Torej razloga, da 22. avgusta ostaneš doma, ni. Preprosto moraš biti v Trbovljah, na Kumfestu, najboljši zabavi, kar jih je kdaj bilo v Zasavju, ki so jo omogočili: Simobil Zasavje , M TOM Mokronog, Zavarovalnica Triglav, ETI d.d. Izlake, Urarstvo Štimec Trbovlje, Občina Trbovlje, Občina Hrastnik, Občina Zagorje ob Savi, Občina Litija, Občina Radeče in Občina Laško.

Pozabavaj se z ekipo ob 50. letnici Radia Aktual Kum in bodi del Fešte stoletja tudi ti!
Se vidimo, 22. avgusta od 16. ure naprej, na Kumfestu v centru Trbovelj?!

prejšnji članek
Ekskluzivno razkrivamo fotografije z odmevne prireditve
Obsedena!
Ekskluzivno razkrivamo fotografije z odmevne prireditve
naslednji članek
Kdo so najbolj priljubljeni zvezdniki?
Obsedena!
Kdo so najbolj priljubljeni zvezdniki?
Preberite tudi