evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kaj to pomeni za Taylor?

30. 8. 2015; 10.35
Avtor: Ana K.
Razkrivamo sedežni red današnje velike prireditve.

Pa je končno prišel ta dan! Danes se bo zgodila velika prireditev VMA (Video music awards/video glasbenih nagrad), ki jo organizira glasbena televizija Mtv.



Kot je že znano, bo prireditev vodila Miley Cyrus, dva izmed nastopajočih pa sta tebi še posebej blizu, in sicer bosta na veliki oder stopila Justin Bieber in Demi Lovato. Kar pa te verjetno ta trenutek najbolj zanima je to, kdo bo dobil nagrade. Tega še ne vemo, a nekaj pa je več kot očitno. Taylor Swift zagotovo ne bo odšla domov praznih rok. Te zanima zakaj mislimo tako?

Objavljen je bil sedežni red in na podlagi le-tega sklepamo, da ni naključje, da bo slavna pevka sedela v prvi vrsti blizu odra. Tudi ti misliš, da je to znak, da ji številne nagrade ne uidejo?

Opazili pa smo še nekaj. Če podrobneje pogledaš kje bosta sedela Nick Jonas in Gigi Hadid, lahko opaziš, da je med njima prazen sedež. Le kdo bo sedel med njima? To ni težko ugotoviti. Mislimo, da bo to kar Joe Jonas.

Se tudi ti veseliš današnje prireditve in te že močno zanima kdo bo domov odnesel največ nagrad? Spremljaj Najstnico, saj te bomo obveščali o vseh sočnih podrobnostih s prireditve.

Tudi Justin bo sedel v prvi vrsti.

Tudi Justin bo sedel v prvi vrsti.

Najdeš Demi?

Najdeš Demi?

Soseda Kylie Jenner bo Britney Spears.

Soseda Kylie Jenner bo Britney Spears.

prejšnji članek
Kaj imata skupnega Justin Bieber in Nika Kljun?
Obsedena!
Kaj imata skupnega Justin Bieber in Nika Kljun?
naslednji članek
Zažigaj z modno kombinacijo …
Lepotičenje
Zažigaj z modno kombinacijo …
Preberite tudi