benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Končno razkril, kaj je uničilo to ljubezen

30. 9. 2015; 06.54
Avtor: K.M.
SELENA+VISITS+JUSTIN+SET+Justin+Bieber+Selena+dqrS9mIFtgix
Ljubezen je lahko tudi boleča.

Ljubezen med priljubljenima zvezdnikoma, Justinom Bieberjem in Seleno Gomez, je imela veliko vzponov in padcev. Tudi oboževalke so Seleno na začetku sovražile, kasneje pa sta jim kot par prirasla k srcu in lahko priznaš, da si tudi ti razočarana nad tem, da očitno za to ljubezen ni več prihodnosti. Sedaj pa je Justin končno priznal, kaj je njuno močno ljubezen uničilo. 



Justin in v intervjuju za revijo Complex priznal, da se je vse odvijalo zelo hitro. Pri osemnajstih se je preselil skupaj s svojim dekletom (ja, očitno sta Selena in Justin živela skupaj), pričela sta skupno življenje, ki je spominjalo na poročeno življenje. Ob tem pa je priznal, da je bilo pri teh letih vse skupaj preveč. 

''Bila sva tako zelo zaljubljena. Nič drugega ni bilo pomembno, samo midva. Posvečala sva se samo drug drugemu. Moja identiteta je bila v njej in njena v meni. Ravno to pa je bila težava, saj sva se ob vsaki stvari preveč razburila.''


Kljub temu, da se njuna močna ljubezen ni pozitivno razpletla, sta se iz svojih čustev vseeno nečesa naučila. Nam pa je Justin vseeno še enkrat zlomil srce. 


prejšnji članek
Nasmejala se boš do solz
Moj life
Nasmejala se boš do solz
naslednji članek
Nova Bondova pesem je tu
Obsedena!
Nova Bondova pesem je tu
Preberite tudi