sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nič mi ni

18. 10. 2015; 06.33
Avtor: Ana K.
Ko naenkrat nisi več kos nobeni težavi.

Vstopi v svet najstnice Kitty, glavne junakinje mladinskega romana z naslovom Nič mi ni, avtorice Brigitte Blobel in se nauči poiskati in najti rešitev za vse svoje, na prvi pogled še tako nerešljive, težave.

15-letna Kitty se sooča s številnimi težavami. Pri tem ji ne morejo pomagati niti starši, niti učitelji, še manj sošolci. Dekletu se prične rušiti samopodoba. Ni področja, ki bi mu bila kos. Za piko na i pa ima še psihične težave, saj sliši različne glasove in ima raznorazne privide. Vse skupaj jo pripelje do skrajne točke, ko misli, da je najbolje, da naredi vsem težavam konec. A potem se prikaže fant Sven, ki ji ponudi oporo in zatočišče. Ampak tudi tukaj pride do zapleta. Preveri kakšnega in preberi knjigo.

Mladinski roman Nič mi ni, bi ti priporočili, zato ker je odlično izhodišče, ki te spodbudi k razmišljanju o tem, da si moraš, ko si v težavah poiskati pomoč. Najslabše je, če o svojih težavah molčiš. Nauči se spregovoriti! Vsako težavo je možno rešiti. Zato vedno poišči osebo, ki ji zaupaš in ji razkrij svoja bremena. V dvoje jih je lažje nositi kot sam, se strinjaš?

prejšnji članek
Zatočišče za pošasti je znova odprlo vrata
Obsedena!
Zatočišče za pošasti je znova odprlo vrata
naslednji članek
Podrobnosti o novi pesmi
Obsedena!
Podrobnosti o novi pesmi
Preberite tudi