palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

'Spopad' v klanu Kardashian

31. 10. 2015; 01.02
Avtor: Ana K.
kim-kardashian-vs-kylie-jenner-beauty-matching-lashes-bold-brows
Je Kylie premagala Kim?

Kim je morda kraljica Instagrama, ampak titulo najboljše aplikacije pa si lasti Kylie. Najmlajša članica klana Kardashian je podrla vse rekorde. To pa gre v nos Kim. Preveri, kaj je o tem povedala Kylie.

V intervjuju za ameriško revijo je Kylie Jenner razkrila, kaj je tisto kar dela njeno aplikacijo boljšo od aplikacije njene starejše sestre Kim.

»Kim je starejša in ima drugačno bazo oboževalcev. Razlika med nama je tudi ta, da njena aplikacija temelji na popolnosti. Je preprosta in pri njej je vse jasno in vnaprej načrtovano. Zase lahko rečem, da se prepustim improvizaciji. Rečem si 'čas je za akcijo' in to izpeljem. Ko snemam nasvete za ličenje, se hkrati smejem in govorim. Vem, da so moji oboževalci stari toliko kot jaz ali mlajši, zato želim pokazati svojo osebnost na takšen način, da sem to kar sem … s svojimi psički, pokažem jim tudi svoj dom … Kim pa ima rada zasebnost, ima tudi družino, kar je drugače.«

Zvezdnica pa je priznala, da ji brez starejše sestre Kim vse to ne bi uspelo, saj ji je ravno ona odprla pot v svet prepoznavnih.

prejšnji članek
Ariana Grande: Premierno predstavlja svojo najnovejšo pesem
Obsedena!
Ariana Grande: Premierno predstavlja svojo najnovejšo pesem
naslednji članek
To so njihovi hišni ljubljenčki
Obsedena!
To so njihovi hišni ljubljenčki
Preberite tudi