petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ščepec bleščic

2. 11. 2015; 06.20
Avtor: K.M.
img_9928-1
Kaj drugega kot ščepec bleščic pa dekle sploh potrebuje?

V zadnjem času so knjižni svet preplavile knjige uspešnih blogerjev in vlogarjev. Od romanov, zabavnih nalog pa vse do naredi sam nasvetov ter navodil za ličenje. Čeprav se svet dobesedno seli na svetovni splet, pa so se ravno ti dnevni ustvarjalci takšnih kanalov odločili, da se preselijo nazaj v tradicionalno knjižno obliko. Njihove knjige so vse bolj pogoste in hkrati visoko ocenjene ter velikokrat tudi razprodane. Tokrat ti predstavljamo tisto, ki jo je ustvarila kreativna Louise Pentland.

Louise je predvsem iz dolgčasa pričela z ustvarjanjem lastnega bloga, na katerem je pisala o izdelovanju in opremi doma, na način 'naredi sam' oziroma DIY. Leta 2010 pa je vse skupaj preselila še na bolj interaktivni kanal, Youtube, kjer je ustvarila svoj vlog Sprinkle of Glitter (Ščepec bleščic). Na njem pa lahko spremljaš vsebino povezano z lepoto, modo in življenjskim stilom. Kasneje pa je dodala še motivacijske videe. Njenemu vlogu sedaj sledi že več kot 2 miliona naročnikov, videi pa si je ogldalo že več kot 190 milijonov ljudi. Če k vsemu temu dodaš še več kot milijon sledilcev na družbenih omrežjih, potem veš, da govorimo o res priljubljeni in vplivni vlogerki.



Zato ni čudno, da se je tudi ona pridružila številnim kolegom in tudi sama izdala svojo prvo knjigo. Life with a sprinkle of glitter je podaljšek njenega ustvarjanja na svetovnem spletu. DIY nasveti in ostale stvari povezane s temami, ki jih pokriva na svojih omrežjih. Seveda pa ni pozabila niti na prijazne nasvete, s katerimi te poskuša motivirati.


''Želim, da od te knjige odideš dvignjena. Želim, da se počutiš sposobna soočiti s stvarmi v svojem življenju in da to narediš na najboljši, najbolj pozitiven način. Želim ti pokazati, kako sama tako zelo uživam v delih svojega življenja in kako super je lahko z samo ščepcem bleščic,'' pa je o knjigi povedala Louise.

prejšnji članek
Se bi rada smejala slovenskim znanim obrazom?
Moj life
Se bi rada smejala slovenskim znanim obrazom?
naslednji članek
Ne boš verjela, kaj so bili za noč čarovnic
Obsedena!
Ne boš verjela, kaj so bili za noč čarovnic
Preberite tudi