boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ups! Noe je odšel …

8. 11. 2015; 09.22
Avtor: Ana K.
oopsnoah-02-l
Doživi pustolovščino, ki prinaša obilico smeha in zabave.

Poznaš zgodbo o vesoljnem potopu in Noetu, ki reši sebe, svojo družino in živali pred to strašno tragedijo? Potem si moraš nujno ogledati še to različico opisane zgodbe. Verjemi, da te čaka nepozabna dogodivščina, polna smeha in zabave.

Animirana komična pustolovščina te bo popeljala v izvorno zgodbo o Noetu, a na nekoliko drugačen način. Bliža se vesoljni potop in na srečo Noe zgradi velikansko barko, na katero so povabljene vse živali. Na žalost na seznamu ni smešnih nerod nestrijancev, zato odločni Dave sklene, da se bosta s sinom Finom vkrcala kot slepa potnika. Z izsiljeno pomočjo grimpsovk Hazel in njene hčere Leje res prideta na ladjo, vendar nesreča poskrbi, da Fin in Leja padeta z barke. Med tem, ko mladiča skušata doseči kopno in sama preživeti med številnimi sestradanimi zvermi, Dave in Hazel iščeta način, kako obrniti ladjo, vendar se morata najprej preko številnih zabavnih nezgod naučiti sodelovati.

Se že veseliš ogleda filma? Naj ti zaupamo, da je film Ups! Noe je odšel … včeraj prišel v kinodvorane, zato pohiti in si ga oglej med prvimi.

prejšnji članek
Modna ikona meseca novembra je …
Lepotičenje
Modna ikona meseca novembra je …
naslednji članek
Si predstavljaš naše zvezdnike brez obrvi?
Obsedena!
Si predstavljaš naše zvezdnike brez obrvi?
Preberite tudi