oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S katerim videzom je bolj navdušila?

15. 11. 2015; 05.18
Avtor: K.M.
kendall-jenner-gigi-hadid-selena-gomez-vs-after-party-2015-11
Selena Gomez je presenetila in navdušila!

Mlada pevka je v zadnjem letu naredila velik preskok. Tako v glasbenem kot tudi zasebnem svetu, to pa se odraža tudi na njenem videzu in samopodobi. Drzna oblačila na odru in na rdečih preprogah so pri njej postala stalnica, tega pa nisi bila navajena. Najbolj pa je presenetila s tem, da je celoten večer nosila modre leče. Morda pa se je tako počutila bolj angelsko? Sedaj pa te najstnica sprašuje, s kakšno modno kombinacijo, te je izvajalka Good for you bolj navdušila. 



Pevka je oba videza nosila na dan, ko so snemali letošnjo modno revijo Victoria’s Secret. Na roza preprogo je zakorakala še pred nastopom, saj je bila ena izmed nastopajočih na reviji. Drzna črna obleka izdelana iz usnja ali imitacije le-tega z visokim razpokom v kombinaciji s številnimi kovinskimi zadrgami. Ravno s tem razpokom pa je pokazala, da nog resnično ne rabi skrivati.


Po nastopu pa se je na rdeči preprogi pojavila v nekoliko bolj sproščeni kratki oblekici v priljubljenemu odtenku modre barve. Tudi ta je bila kar drzna, saj je razkrivala veliko kože. Zraven pa je obula še salonarje Jimmy Choo.

Kdaj te je bolj navdušila, pred ali po reviji?

prejšnji članek
Zvezdnica presenetila vse
Lepotičenje
Zvezdnica presenetila vse
naslednji članek
Čas je za kokice
Obsedena!
Čas je za kokice
Preberite tudi