nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bi rada pobegnila zimi?

24. 11. 2015; 06.03
Avtor: K.M.
Sam je pravi žigolo, zato na ekskurzijo v deževni gozd povabi še dve brhki dekleti
Pojdi na jug!

V slovenske kinematografe 17. decembra prihaja francoska Prekrokana noč, oziroma film Vsi na jug. Dogajanje prejšnjega večera boš med ogledom spoznavala postopoma, preko ogleda najdenih videoposnetkov. Klapaa prijateljev, ki vedno deluje kot magnet za težave in smešne prigode, se bo odpravila na počitnice v Brazilijo. Sanje o divjih zabavah in senzualnih užitkih bo sicer nekoliko pokvarila betežna babica, za katero bodo morali skrbeti, a nič ne de. Le kaj bi pod vodstvom izkušenega vodiča v osrčju Amazonije sploh lahko šlo narobe?

Amazonija še nikoli ni bila v večji nevarnosti!


Klapa se odpravi na počitnice v BRAZILIJO! Zaljubljenca Sonia in Franck sta namreč povabila prijatelje, da se jima pridružijo v luksuznem hotelskem kompleksu, ki ga upravlja Soniin oče Alain. Franck na skrivaj načrtuje zaroko, a njegovi načrti, da bi prejel očetov blagoslov, se hitro izjalovijo. K temu pripomorejo tudi njegovi prijatelji, ki se velikokrat izkažejo za najhujše sovražnike, saj ga nenehno spravljajo v težave. Sam je nepopravljiv ženskar, Ernest je neverjetno naiven, Alex pa na trenutne neverjetno zabit. Za nameček je tukaj še Alexova mačo punca, ki vedno reče kaj napačnega.

Ker je hotelski kompleks povsem umirjen in ekološko usmerjen, se druščini razblinijo sanje o divjih zabavah, senzualnih užitkih in brazilski vročici. Zato Sam vzame stvari v svoje roke in moški del ekipe prijavi na ekskurzijo v deževni gozd, kamor v svojem slogu na skrivaj povabi še dve brhki dekleti. To pa še ni vse, saj Alain nemudoma zagrabi priložnost in fantom v varstvo preda svojo betežno in ostarelo mamo. No, Franck se je v preteklosti že izkazal kot »odgovorna varuška«, zato ima stvari popolnoma pod nadzorom. Ali pač …


Ker se skupina ne vrne iz izleta, v hotelu organizirajo neuspešno iskalno akcijo. Naslednje jutro pa najdejo GoPro kamero, s katero je Alex beležil vse trenutke potovanja. Le kaj bodo razkrili posnetki?

prejšnji članek
Nov Liamov tatu
Obsedena!
Nov Liamov tatu
naslednji članek
Si ga že obiskala?
Obsedena!
Si ga že obiskala?
Preberite tudi