benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Emma Watson: »Ves ta čas sem se pretvarjala«

4. 12. 2015; 08.35
Avtor: Ana K.
Emma_Watson_a_
Končno je našla samo sebe.

Slavna igralka Emma Watson je razkrila nekaj šokantnega. Povedala je, da se je polovico svojega življenja pretvarjala, da je nekaj, kar v resnici ni. Sedaj je srečna, ker je ponovna našla samo sebe in postala to kar si želi.

»Preživela sem več kot polovico svojega življenja, tako da sem se pretvarjala, da sem nekdo drug. Šele zdaj, ko sem stara petindvajset let, resnično poznam svoj smisel in se počutim udobno takšna kot sem. To je ta avtentična Emma. Ne želim delati razlik med tem, kako sem prikazana v javnosti in kako v zasebnem življenju. Mogoče se sliši smešno, ampak sem zagovornica resnice. Želim biti to kar sem pa četudi sem kdaj pa kdaj neurejena, nesigurna in polna napak ali pa po drugi strani čudovita in popolna,« je pojasnila Emma in nadaljevala »ko sem bila majhna, so mi vedno govorili, da brez trpljenja ne moreš priti do cilja, ampak sedaj gledam na to drugače. Želim se počutiti pravljično in udobno in seksi in močno in lepo. In, če ti je kaj neprijetno početi, potem tega ne počni!«

Res lepe besede slavne igralke, ki je zaslovela s filmom Harry Potter. Pravi, da moraš vse kar počneš, početi s srcem in tako da ti je ob tem prijetno. Se strinjaš z njo?

prejšnji članek
S kom se je objemala Taylor?
Obsedena!
S kom se je objemala Taylor?
naslednji članek
NAGRADNA IGRA: Imaš zobni aparat? Pravilno očisti zobe!
Moj life
NAGRADNA IGRA: Imaš zobni aparat? Pravilno očisti zobe!
Preberite tudi